To ζευγάρι που ξαναπαντρεύτηκε 48 χρόνια μετά το διαζύγιο

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί αν η αγάπη είναι παντοτινή. Και απ’ ό,τι φαίνεται μπορεί να είναι τόσο δυνατή ακόμα και 48 χρόνια μετά. Απόδειξη αποτελεί το ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία, που ξαναενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου λέγοντας “δέχομαι” για δεύτερη φορά.

Ο Ollie Ingram και η Wills Holmes…αγαπήθηκαν για πρώτη φορά πριν από 58 χρόνια, το 1955, αλλά η σχέση τους κατέληξε σε διαζύγιο 10 χρόνια αργότερτα, ανέφερε στη Daily Mail ο Ingram. Όπως εξήγησε, ο πρώτος γάμος κατέληξε σε αποτυχία καθώς ‘έσφιξαν τη θηλιά πολύ νωρίς’.

Μετά όμως από αρκετές δεκαετίας χωριστά και αφού ξαναπαντρεύτηκαν, οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα πάρτι πριν από ενάμισι χρόνο. Ο Ingram και η Holmes που είχαν χηρέψει και οι δύο, ανακάλυψαν και πάλι το ‘κάτι’ που τους έφερε κοντά πριν από 58 χρόνια.

Σήμερα, 76 ετών εκείνη και 79 εκείνος μάζεψαν τους πιο κοντινούς τους φίλους και τις οικογένειές τους και ανακοίνωσαν ότι θα ξαναπαντρευτούν. Μάλιστα, ο Holmes πρόσφερε στην αγαπημένη του το ίδιο δαχτυλίδι με την πρώτη φορά, όταν ήταν μόλις 17 ετών.

“Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα είμαι τόσο τυχερός, ώστε να παντρευτώ για δεύτερη φορά τη γυναίκα των ονείρων μου”, είπε. “Η Ollie έμοιαζε και πάλι όσο όμορφη ήταν την πρώτη φορά που την είδα μπροστά μου”.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς το Μάιο, ένα ζευγάρι από την Αυστραλία ξαναπαντρεύτηκε 38 χρόνια, αφότου είχε πάρει διαζύγιο, ενώ είχε προηγηθεί ένα ακόμα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη που ξαναπαντρεύτηκε 48 χρόνια μετά την πρώτη του συνάντηση.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε βίον ανθρόσπαρτον!