Απίστευτο: Βρέθηκε ζωντανός έπειτα από τέσσερις μήνες στα βουνά των Άνδεων

Ζωντανός βρέθηκε ένας 58χρονος άνδρας από την Ουρουγουάη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από τέσσερις μήνες στα βουνά των Άνδεων, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τα ίχνη του Ραούλ Φερνάντο Γκόμεζ είχαν χαθεί από τον Μάιο, όταν προσπαθούσε να διασχίσει τα βουνά από τη Χιλή στην Αργεντινή με τα πόδια, καθώς η μοτοσικλέτα του υπέστη σοβαρή βλάβη.

Αργεντινοί αξιωματούχοι από την βορειοδυτική επαρχία Σαν Χουάν εντόπισαν τον Γκόμεζ σε ένα καταφύγιο σε υψόμετρο 2.840 μέτρων.

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για θαύμα. Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ο κυβερνήτης του Σαν Χουάν, Χοσέ Λουίς Γκιόζα. «Του δώσαμε την ευκαιρία να μιλήσει στη γυναίκα του, τη μητέρα και την κόρη του. Και έπειτα τον ρώτησα: Πιστεύεις; Και εκείνος μου απάντησε, δεν πίστευα αλλά τώρα πιστεύω».

Ο Γκόμεζ κατάφερε να επιβιώσει τρώγωντας ζάχαρη, σταφίδες, ποντικούς και κάποιες προμήθειες που είχε βρει στο καταφύγιο. Όταν διεσώθη, ο 58χρονος είχε χάσει τουλάχιστον 20 κιλά και ήταν ιδιαίτερα αφυδατωμένος. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο όπου λαμβάνει ιατρική φροντίδα.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr