Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης στην ΡΗΡ: Δεν είναι ώρα για κόμματα από το εξωτερικό

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Δεν είναι ώρα για δημιουργία νέου κόμματος από το εξωτερικό.  Αυτό δήλωσε σήμερα Τρίτη (10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 22.30, ώρα Ελλάδος) ο Ελληνοαμερικανός  Γερουσιαστής του State of Rhode Island Λεωνίδας Ραπτάκης, σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Panhellenic  post .com.

Ο κ. Ραπτάκης, από τους πλέον δραστήριους ομογενείς πολιτικούς των ΗΠΑ, βρίσκεται στην αυτές τις μέρες στην Αθήνα μαζί με τον φίλο του ελληνοαμερικανό ηθοποιό Frank Dicopoulos και προωθούν ιδέες και σχέδια για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της ΡΗΡ, ο κ. Ραπτάκης τάχθηκε υπέρ της επιστολικής ψήφου, εξέφρασε σκεπτικισμό για την σχεδιαζόμενη αμερικανική επέμβαση στη Συρία και τόνισε ότι ανήμερα της “μαύρης ημέρας 11 Σεπτέμβρη, που χάσαμε κοντά 3.000 ανθρώπινες ζωές από τους τρομοκράτες” ο Πρόεδρος Ομπάμα πρέπει να σκεφθεί καλά τι θα πράξει. “Για μένα, είπε, δεν πρέπει ούτε να σταματήσει αυτό που ξεκίνησε ούτε να προχωρήσει άμεσα. Να το ξανασκεφθεί”.

Ο ομογενής Γερουσιαστής είπε πολλα και εξόχως ενδιαφέροντα στην συνέντευξή του στην Panhellenic Post. Λόγω του προχωρημένου, όμως, της ώρας που μας έδωσε τη συνέντευξη, το πλήρες κείμενό της θα δημοσιευθεί αύριο (σήμερα) Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013.

*Φωτογραφία πρώτης σελίδος, ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης  (αριστερά) με τον εκδότη-διευθυντή της ΡΗΡ Χρήστο Μαλασπίνα σε σημερινό στιγμιότυπο.