Ο Τσοβόλας δικηγόρος του Βασ. Παπαγεωργόπουλου

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ελπίζει ότι ο Δημήτρης Τσοβόλας θα τα… δώσει όλα ως δικηγόρος του και θα πετύχει να αποφυλακιστεί

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Δημήτρης Τσοβόλας, θα είναι ο νέος συνήγορος υπεράσπισης του φυλακισμένου, πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ”Έθνους” από τη Θεσσαλονίκη, η συμφωνία έκλεισε σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στις φυλακές Διαβατών στις αρχές του περασμένου Αυγούστου. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και Δημήτρης Τσοβόλας, μίλησαν αναλυτικά για την υπόθεση και ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ δέχθηκε την πρόταση.

Στην τελευταία του επιστολή, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δήλωνε αθώος και ζητούσε μια δίκαιη δίκη, για να λάμψει – όπως έλεγε – αλήθεια: ”Άδικα βρίσκομαι στη φυλακή πάνω από μισό χρόνο. Ευτυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη σε λίγες ημέρες (22.10.2013) θα επανεξετάσει την υπόθεση. Αυτό που ζητώ είναι πολύ απλό: μια δίκαιη δίκη μέσα σε ένα πνεύμα ψυχραιμίας και νηφαλιότητας, που η απόφασή της θα στηριχθεί αποκλειστικά και μόνον σε αποδεικτικά στοιχεία” έλεγε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Πηγή:http://www.newsit.gr