Η Samsung Electronics παρουσίασε την πρώτη στον κόσμο κυρτή UHD TV

Η Samsung, ανέδειξε για άλλη μια φορά την ισχυρή θέση και αναγνώριση στην αγορά των Ultra HD τηλεόραση, παρουσιάζοντας την πρώτη παγκοσμίως κυρτή UHD TV, κατά τη διάρκεια της IFA 2013, της μεγαλύτερης έκθεσης ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών στην Ευρώπη.

Η κυρτή UHD TV, διαθέσιμη σε μοντέλα των 55 και 65 ιντσών, προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας, καθώς συνδυάζει τις λεπτομέρειες της UHD TV με το κυρτό σχήμα της, εξασφαλίζοντας μια εντυπωσιακή και ενισχυμένη εμπειρία θέασης.

Η Samsung αναδεικνύει την κατασκευαστική της δεινότητα παγκοσμίως σε τεχνολογίες τηλεοράσεων, καθώς μια κυρτή UHD TV είναι πιο δύσκολο να παραχθεί από μια κυρτή OLED TV, λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών που εμπεριέχονται στην οθόνη της.

Με δεδομένο ότι η αγορά των UHD TV βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, λανσάρει την κυρτή UHD TV, ανταποκρινόμενη τόσο στις απαιτήσεις των καταναλωτών όσο και στις ανάγκες της αγοράς.

Η κυρτή UHD TV έρχεται να προστεθεί στην γκάμα των Ultra HD τηλεοράσεων της Samsung, η οποία περιλαμβάνει μοντέλα των 110, 98, 85, 65 και 55 ιντσών – επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό, ότι η νέα γενιά σε τεχνολογίες τηλεοράσεων έχει ήδη ξεκινήσει.

Η κυρτή UHD TV έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης παγκόσμιας κυκλοφορίας της κυρτής OLED TV της Samsung, η οποία αρχικά παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2013.

 Zougla.gr
[], []