Εύβοια: Έβαλε το φίλο του για “δόλωμα” κι έχασε τη γυναίκα του

Η ζήλεια ενός άνδρα στην Εύβοια τον οδήγησε στο να στήσει μια παγίδα στη σύζυγό του, την οποία όμως έμελλε να πληρώσει ακριβά, καθώς όπως αποδείχτηκε είχε βάλει “το λύκο να φυλάει τα πρόβατα”…

Από τότε που την παντρεύτηκε, συνεχώς την ζήλευε. Επειδή η δουλειά του είναι να ταξιδεύει σε μακρινές αποστάσεις, πίστευε πως η γυναίκα του τον απατούσε.

Όπως γράφει το evianews, ο ζηλιάρης σύζυγος για να την τσεκάρει, έβαλε έναν φίλο του από τα παλιά να αρχίσει να την ενοχλεί με μηνύματα και τηλέφωνα.

Η ίδια στην αρχή ήταν απότομη αλλά ύστερα από τις πολλές πιέσεις, θέλησε να αλλάξει την στάση της και άρχισε να του μιλάει γλυκά στο τηλέφωνο.

Ο άγνωστος φίλος δεν έμενε στην Εύβοια αλλά στην Πελοπόννησο. Όταν τον ρωτούσε ο άντρας της αν ανταποκρίνεται στα τηλέφωνα η σύζυγος του, πάντα ήταν αρνητικός.

“Η κοπέλα ούτε να με ακούσει δεν θέλει” του έλεγε.

Ο ίδιος είχε ερωτευτεί την φωνή της και έτσι κανόνισε να την δει από κοντά. Κανόνισαν να πιουν καφέ στην Χαλκίδα για να μην τους δει κανένας από το χωριό.

Το ειδύλλιο δεν άργησε να γεννηθεί και έτσι μετά από το ραντεβού δέθηκαν περισσότερο. Αποτέλεσμα ήταν και να πάρουν την απόφαση να ζήσουν μαζί αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον άντρα της που ο ίδιος άθελα του την έμπλεξε στην… παρανομία.