Ομολόγησε ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα – Δήλωσε μέλος της Χρυσής Αυγής

– Ο 45χρονος Γ.Ρ. συνελήφθη λίγο μετά τη δολοφονία του 34χρονου τα μεσάνυχτα στοΚερατσίνι
– Για πολιτικό έγκλημα κάνουν λόγο φίλοι και γνωστοί του Π. Φύσσα που έχασε τη ζωή του
– Ενέδρα περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες, μπήκε ανάποδα στο δρόμο με το αυτοκίνητό του ο δράστης
– Για μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν λόγο φίλοι του θύματος και αυτόπτες μάρτυρες
– Στις 12:00 οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας

Όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα ανέλαβε ο 45χρονος Γ.Ρ. που συνελήφθη από αστυνομικούς λίγο μετά το περιστατικό στο Κερατσίνι λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε με μαχαίρι τον 34χρονο, ενώ δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Από την πρώτη στιγμή μετά την άγρια δολοφονία στο Κερατσίνι οι φίλοι του θύματος, αλλά και οι μάρτυρες της δολοφονίας είχαν μιλήσει για πολιτικά κίνητρα.

Ο 34χρονος μουσικός είχε πάει με τη μνηστή του και φίλους του σε καφετέρια στην Αμφιάλη και παρακολουθούσε τον αγώνα του Ολυμπιακού. Κάτι είπε κάποιος από την παρέα του για την Χρυσή Αυγή.

Αφού τελείωσε ο αγώνας, βγήκε έξω από την καφετέρια και υπήρξε διαπληκτισμός με κάποιους τους οποίους είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά όσοι άκουσαν τις συζητήσεις στην καφετέρια.

Στην περιοχή βρίσκονται περίπου 20 ή και περισσότερα άτομα με στρατιωτικά παντελόνια. Δυο από αυτούς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κρατούσαν και ρόπαλα. Ο Παύλος Φύσσας, ανεβαίνει την Παναγή Τσαλδάρη με την κοπέλα του. Λόγω της προηγούμενης έντασης στην περιοχή έχουν φτάσει αστυνομικοί της ΔΙΑΣ.

Όμως επειδή, είναι λίγοτεροι από τους συγκεντρωμένους, δεν επεμβαίνουν.

Ένα αυτοκίνητο καταβαίνει την Παναγή Τσαλδάρη ανάποδα στο ρεύμα. Βγαίνει ο δράστης, πλησιάζει τον Παύλο Φύσσα και του καρφώνει το μαχαίρι στην καρδιά.

Την στιγμή που ο δράστης τράβηξε μαχαίρι, μια γυναίκα αστυνομικός της ΔΙΑΣ κατεβαίνει και τρέχει φωνάζοντας προς το σημείο του φονικού. Όμως το κακό έχει ήδη γίνει. Η γυναίκα, ρίχνει τον δράστη στο έδαφος του βάζει το όπλο στην πλάτη και του περνάει χειροπέδες.

Οι μάρτυρες μιλούν για ακροδεξιούς που είχαν στόχο να χτυπήσουν τον 34χρονο που ήταν γνωστός για το αριστερό του παρελθόν και για τους αντιρατσιστικούς του στίχους.

Λίγο μετά τις 10:00 με ανακοίνωσή της η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο 45χρονος ομολόγησε την πράξη του.

Πηγή: NewsIt.gr