Αθλητικά Παρασκήνια, 20 Σεπτεμβρίου 2013

  • Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κόσμο, αλλά έχει προπονητή Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κόσμο, αλλά έχει προπονητή

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τις αλλαγές του Στέφενς και την ψυχραιμία μέχρι το τελευταίο λεπτό, που έφεραν την ολική ανατροπή επί των Μπόρατ.

  • ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα… με τον Βούκιτς!  2-1 ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα… με τον Βούκιτς! (2-1)

    Απόστολος Παγώνης – Η “χρυσή αλλαγή” σκόραρε στις καθυστερήσεις και ο κακός ΠΑΟΚ με ανατροπή κέρδισε στην άδεια Τουμπα 2-1 την Σαχτέρ Καραγκαντί και ξεκινά με το “δεξί” το Europa League!

  • Το πρόγραμμα της δεύτερη φάσης!Το πρόγραμμα της δεύτερη φάσης!

    Φώτης Καρακούσης – Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου, με τα ματς να διεξάγονται Τετάρτη (25/9) και Πέμπτη (26/9), με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες για τις 30 και 31/10.

  • «Από εμάς εξαρτάται»«Από εμάς εξαρτάται»

    – Αν η ομάδα του αγωνιστεί όπως μπορεί, θα κερδίσει την Βέροια σύμφωνα με τον τεχνικό του Πανθρακικού Άκη Μάντζιο, ο οποίος επισήμανε πως το αποτέλεσμα εξαρτάτε από την εμφάνιση των “πράσινων” της Κομοτηνής.

  • Εφυγε ένας θρύλοςΕφυγε ένας θρύλος

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Τζέρι Μιούρεν μέλος της κορυφαίας ομάδας όλων των εποχών του Αγιαξ του Κρόιφ, απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών.

  • «Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟ»«Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟ»

    – Αισιόδοξος πως αν η ομάδα του εκμεταλλευτεί τα κενά του Παναθηναϊκού, μπορεί να τα καταφέρει στο Σαββατιάτικο ματς, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ Παύλος Δερμιτζάκης, τονίζοντας πως οι Κρητικοί σέβονται αλλά δεν φοβούνται τους “πράσινους”.

  • Αλλαγές σε 6η και 9η αγωνιστική!Αλλαγές σε 6η και 9η αγωνιστική!

    – Αλλαγές σε ημέρες και ώρες από δύο αγώνων σε 6η και 9η αγωνιστική ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

  • Τσουκαλάς: «Η ΕΛΕΠΑΠ μας δίνει δύναμη»Τσουκαλάς: «Η ΕΛΕΠΑΠ μας δίνει δύναμη»

    Φώτης Καρακούσης – Ο Σταύρος Τσουκαλάς βραβεύτηκε ως πολυτιμότερος παίκτης της 4ης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ.

  • Από σήμερα τα εισιτήρια για ΠανιώνιοΑπό σήμερα τα εισιτήρια για Πανιώνιο

    Φώτης Καρακούσης – Όπως ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, τα εισιτήρια για το Κυριακάτικο (18:15) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Παγκρήτιο τέθηκαν από σήμερα Πέμπτη σε κυκλοφορία.

  • Μίτσελ: Ερνέστο ή Σόλιντ;Μίτσελ: Ερνέστο ή Σόλιντ;

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσεγγίζει στο blog του στο gazzetta το θέμα “προπονητή του Ολυμπιακού και Τσάμπιονς Λιγκ”.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/