Η κλοπή που λύγισε τον εισαγγελέα!

Πρόκειται για οικογενειάρχη που μέχρι πριν από δύο χρόνια είχε τη δική του επιχείρηση – Ξέσπασε σε λυγμούς όταν είδε μπροστά του, τους αστυνομικούς

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες, όταν ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους ενός πολυκαταστήματος για κλοπή ενός κουτιού με μαρκαδόρους αξίας μόλις 18 ευρώ.

Οι αστυνομικοί τα έχασαν όταν τον είδαν να ξεσπάει σε λυγμούς και να τους λέει ότι αναγκάστηκε να γίνει κλέφτης επειδή το παιδί του χρειαζόταν τους μαρκαδόρους για το σχολείο του!

Το δράμα του 46χρονου οικογενειάρχη συγκίνησε μέχρι και τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερος δείχνοντας ότι η δικαιοσύνη έχει ανθρώπινο πρόσωπο.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας πριν από δύο χρόνια, αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του και από τότε ζει με σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς δεν έχει βρει δουλειά. Όπως έλεγε η κλοπή δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του, ως τη στιγμή που ο γιος του ζήτησε τους μαρκαδόρους που έπρεπε να χρησιμοποιήσει στα μαθήματά του…