Τα χαρούμενα χρώματα για τα δωμάτια του σπιτιού

 

Ποια είναι τα κατεξοχήν χαρούμενα χρώματα για το σπίτι σου, που θα σε κάνουν να χαίρεσαι όταν μπαίνεις στο δωμάτιο; Σού τα παρουσιάζουμε!

“Γλυκό” πορτοκαλί

Ενεργητικό χρώμα, ξεσηκωτικό, ικανό να σε παρασύρει σε θετικές σκέψεις και να ομορφύνει το χώρο σου!

Μοβ της λεβάντας

Αναζητάς ένα χαρούμενο χρώμα, όχι τόσο χτυπητό αλλά ούτε να περνάει απαρατήρητο; Ένα χρώμα που να είναι επίκαιρο χειμώνα-καλοκαίρι; Ένα χρώμα να σου φτιάχνει τη διάθεση και να σε χαλαρώνει; Το χρώμα της λεβάντας είναι αυτό που ψάχνεις! Χωρίς να είναι βαθύ μοβ που σκουραίνει, ούτε ροζ που μπορεί να θεωρήσεις παρακινδυνευμένο, το μοβ της λεβάντας είναι ένα χρώμα ιδανικό για να “φωτίσει” με θετική ενέργεια κάθε εποχή!

Ροζ

Ναι, το ροζ είναι ένα χαρούμενο χρώμα, όχι, το ροζ δεν είναι αποκλειστικά κοριτσίστικο! Ένας ροζ τοίχος στο σαλόνι σου σε συνδυασμό με τα κατάλληλα έπιπλα και αξεσουάρ κάνει το χώρο πιο ζεστό και ενδιαφέρον. Δεν χρειάζεται να βάψεις όλο το δωμάτιο ροζ. Ένας τοίχος φτάνει, ειδικά αν ο στόχος σου είναι να δώσεις αναγεννησιακή χροιά στο χώρο!

Τιρκουάζ

Αυτό που κάνει το τιρκουάζ τόσο χαρούμενο χρώμα είναι ότι αποτελεί πρόσμιξη του μπλε και του πράσινου, δημιουργώντας μιαν αρχοντική, ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα στο χώρο που θα επιλέξεις να το χρησιμοποιήσεις.  Είναι ιδανικό για ένα σαλόνι με καλό φωτισμό (φυσικό και τεχνητό).

Απαλό φυστικί

Ένα εξαιρετικά ανακουφιστικό χρώμα, το παλ φιστικί μιμείται τη φύση γι’ αυτό και ηρεμεί. Τη μέρα είναι φωτεινό και το βράδυ σκουραίνει ελαφρά γεμίζοντας το χώρο θετική ενέργεια. Είναι ιδανικό για κουζίνες και υπνοδωμάτια χωρίς να κουράζει το μάτι.

Λευκό

Πώς να μην είναι χαρούμενο χρώμα το λευκό αφού αντανακλά όλη την αισιοδοξία του φωτός και σε γεμίζει θετική ενέργεια; Παράλληλα, το λευκό σου δίνει άπειρες δυνατότητες να κάνεις συνδυασμούς χρωμάτων για να του δώσεις έμφαση και προσωπικότητα.

Πηγή: tlife.gr