Αθλητικά Παρασκήνια, 25 Σεπτεμβρίου 2013

  • «Ξεβράκωμα» από Τότεναμ  vid «Ξεβράκωμα» από Τότεναμ (vid)

    – Δείτε μία απίθανη φάση στο Αστον Βίλα-Τότεναμ, όπου ο Βερτόνγκεν κατέβασε το σορτσάκι του Ελένιους χωρίς να καταλογιστεί παράβαση…

  • Πάλι «Χ» για ΒύντραΠάλι «Χ» για Βύντρα

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Βύντρα έκανε καλό ματς ως βασικός, αλλά η Λεβάντε παραχώρησε για δεύτερο σερί ματς ισοπαλία (1-1), αυτή τη φορά στη Βαγιαδολίδ.

  • Ανθρωποι πήγαν να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ανθρώπους στο ποδόσφαιρο Ανθρωποι πήγαν να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ανθρώπους στο ποδόσφαιρο

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για όσα του προκαλεί η συμπεριφορά των πάντων μετά το σκηνικό στη Λεωφόρο. Για την δυστυχία, την αηδία, την οργή και την ντροπή του.

  • Στην παράταση η ΝτόρτμουντΣτην παράταση η Ντόρτμουντ

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Η Ντόρτμουντ χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Μόναχο 1860 (2-0). Πρόκριση και για Βόλφσμπουργκ (2-0 την Άλεν).

  • Άλλη Καλλονή με ΠιερικόΆλλη Καλλονή με Πιερικό

    Φώτης Καρακούσης – Μια εντελώς διαφορετική Καλλοννή θα παρουσιαστεί την Πέμπτη στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό για το πρώτο ματς του Β’ γύρου του Κυπέλλου, με τον Γιάννη Ματζουράκη να αφήνει εκτός εννιά παίκτες.

  • Μένει... Παριζιάνος ο Ίμπρα!Μένει… Παριζιάνος ο Ίμπρα!

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Η Παρί ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2016, με τον Σουηδό να δηλώνει ότι ελπίζει αυτή να είναι η τελευταία του μεγάλη ομάδα.

  • Με μισή ομάδα κόντρα στα ΧανιάΜε μισή ομάδα κόντρα στα Χανιά

    Φώτης Καρακούσης – Χωρίς όχι έναν και δύο, αλλά οκτώ παίκτες θα αγωνιστεί ο Αστέρας κόντρα στα Χανιά στην Τρίπολη για την πρώτη αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου. Επιστροφή στην αποστολή για Κουρμπέλη και Μπαράλες.

  • Πρόβλημα τελευταίας στιγμής με ΓκόλιαΠρόβλημα τελευταίας στιγμής με Γκόλια

    Φώτης Καρακούσης – Μετά τους Ιωάννου, Θεοδωρίδη και Καλί, ο τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος αντιμετωπίζει και το πρόβλημα του Βασίλη Γκόλια ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου με Κέρκυρα.

  • Ψυχολόγος για τον ΜάριοΨυχολόγος για τον Μάριο

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Γιώργος Καραμάνος γράφει για τις τιμωρίες του Μπαλοτέλι και τον Μπερλουσκόνι που αναζητά… ειδική βοήθεια για να τον κάνει καλά.

  • Επιστροφή στις 16 ομάδες από το 2015-16!Επιστροφή στις 16 ομάδες από το 2015-16!

    Φώτης Καρακούσης – Επιστροφή στις 16 ομάδες από την περίοδο 2015-16, με την Σούπερ Λίγκα να αποφασίζει την μείωση των ομάδων. Επίσης η Λίγκα καταδίκασε την επίθεση στο βαν της NOVA.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/