Ποιος είπε «δεν είχα ιδέα ποιος ήσουν!» στον Brad Pitt;

Υπάρχει άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη που να μην ξέρει ποιος είναι ο Brad Pitt; Και όμως!

Τι και είναι ένας από τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη και σε κάθε του βήμα τον ακολουθούν τα φωτογραφικά φλας των παπαράτσ;  Ο Brad Pitt ήταν εντελώς άγνωστός για τον 90χρονο βετεράνο στρατιωτικό, Peter Comfort, που όπως παραδέχτηκε δεν γνώριζε την ύπαρξη του σταρ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Αυτό το διάστημα, ο 49χρονος σταρ γυρίζει τη νέα του ταινία που έχει τον τίτλο «Fury» και εκτυλίσσεται στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. O Pitt υποδύεται τον διοικητή ενός πληρώματος τανκ -τύπου Sherman- και έπρεπε να συναντηθεί με έναν βετεράνο στρατιωτικό προκειμένου να πάρει συμβουλές και κατευθύνσεις και να μάθει για την επιχειρηματική δράση των τανκς σε ξηρά και θάλασσα. Ο άνθρωπος που έδωσε τα φώτα του στον ηθοποιό, ήταν τελικά ο 90χρονος Bρετανός Comfort που όπως παραδέχτηκε αγνοούσε την ύπαρξη του Brand Pitt.

«Παραδέχομαι ότι έπρεπε να σε ψάξω, γιατί δεν είχα ιδέα ποιος ήσουνα», είπε ο 90χρονος Comfort στον σταρ του Hollywood, ο οποίος γέλαγε παρέα με τους συνεργάτες του, όταν κατάλαβε τι του συνέβαινε. Κάνοντας όμως μια έρευνα για τον ηθοποιό, ο Comfort είπε στην Telegraph ότι ανακάλυψε «ότι έχει κάνει πολλές ταινίες»!

peoplegreece.com