Το γύρο του κόσμου κάνει η σύλληψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της σύλληψης των στελεχών της Χρυσής  Αυγής, που προκαλεί αίσθηση μέσω των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών  δικτύων.

Το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι «Η ελληνική αστυνομία  συλλαμβάνει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής και βουλευτή του κόμματος», επικαλούμενο  μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. προς τους δημοσιογράφους.

«Συνελήφθη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος»  για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, είναι ο τίτλος του  BBC. Το βρετανικό δίκτυο στην αναφορά του επισημαίνει ότι  εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για άλλους βουλευτές της Χρυσής  Αυγής.

Η ιστοσελίδα των New York Times αναφέρουν ότι «Συνελήφθη ο αρχηγός της ελληνκής  ακροδεξιάς, εντάλματα και για άλλους».

«Η Αστυνομία συλλαμβάνει τον αρχηγό της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής» σημειώνει η  ιστοσελίδα της Deutsche Welle.

Η ιστοσελίδα της τουρκικής Hurriyet επισημαίνει ότι η  ελληνική αστυνομία συλλαμβάνει τον αρχηγό και βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

«Ελλάδα: Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κρατείται» είναι ο τίτλος του  Sky News.

«Η Ελληνική Αστυνομία συλλαμβάνει τον αρχηγό του ακροδεξιού κόμματος» γράφει  η ιστοσελίδα του Al Jazeera. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής  συνελήφθη με την κατηγορία σύστασης εγκληματικής οργάνωσης επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ.,  τονίζεται στην αναφορά.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/278012/patagos-sta-diethnh-mme-me-tis-syllhpseis-twn-stelexwn-xryshs-ayghs#ixzz2gAgQorBy