Η σύζυγος του Μιχαλολιάκου, Ζαρούλια, νέα αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Πλέον, το μόνο όπλο που έχει στα χέρια της η Χρυσή Αυγή είναι οι παραιτήσεις των βουλευτών της. Αλλά αυτό θα το αποφασίσει η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, στην οποία ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής παρέδωσε τα ηνία του κόμματος μετά τη σύλληψή του.

Εκείνη είναι που αναλαμβάνει πλέον συντονιστικό ρόλο.

Η μόνη που εμπιστεύεται ο αρχηγός

Η Ελένη Ζαρούλια ή «λοχίας Σούλτς», όπως την αποκαλούν –σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη- τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του κόμματος.  Είναι η μόνη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που εμπιστεύεται απόλυτα ο Νίκος Μιχαλολιάκος και αυτό το διατυμπάνιζε προς πάσα κατεύθυνση.

Η κα Ζαρούλια φαίνεται πως προκαλεί… φόβο στα στελέχη της Χρυσής Αυγής. «Τώρα θα φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο από τα παράθυρα» έλεγαν κάποιοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ενημερώθηκαν για τα νέα καθήκοντα της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η Ελένη Ζαρούλια χθες στην Ευελπίδων - "Αγάπη μου τους ξεφτίλισες" φώναζε στον Νίκο Μιχαλολιάκο όταν τον είδε  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Η Ελένη Ζαρούλια χθες στην Ευελπίδων – “Αγάπη μου τους ξεφτίλισες” φώναζε στον Νίκο Μιχαλολιάκο όταν τον είδε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Μάλιστα, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου εισαγγελέας και αντιτρομοκρατική χτύπησαν το κουδούνι της οικίας Μιχαλολιάκου στην Πεύκη, εκείνη δεν εμφανίστηκε καθόλου. Ούτε καν για να ρωτήσει τι συμβαίνει.

Η πρώτη της κίνηση την ώρα που ο σύζυγός της μεταφερόταν στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής ήταν να ενημερώσει όσους περισσότερους μπορούσε για τη σύλληψη του συζύγου της. Ανάμεσα σε αυτούς ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Εκείνος με τη σειρά του ήταν από τους πρώτους που έστελναν sms σε μέλη της Χρυσής Αυγής για συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ και για ηρωοποίηση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, όσοι ενημερώθηκαν για τις συλλήψεις, πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να… ξεφορτώνονται ρόπαλα, λάβαρα, σιδηρογροθιές και στιλέτα.

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε