Η σκευωρία της κυβέρνησης καταρρέει, λέει η Χρυσή Αυγή

Στην αντεπίθεση περνά η Χρυσή Αυγή μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να μην προφυλακιστούν οι βουλευτές της Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος. Για την προφυλάκιση Λαγού αναφέρει ότι «προφανώς έγινε για πολιτικούς λόγους».

Αφού χαρακτηρίζουν το κατηγορητήριο «σαθρό και επιστημονικής φαντασίας», αναφέρουν ότι «η ελληνική δικαιοσύνη αρνήθηκε να εκτελέσει το πολιτικό έγκλημα της κατοχικής κυβέρνησης των ξενόδουλων».

Και συνεχίζουν: «Η αντισυνταγματική και πέρα κάθε έννοιας δικαίου σκευωρία της κυβέρνησης καταρρέει, μπροστά στον αστραφτερό όγκο της αλήθειας και της κοινής λογικής. Τόσο η κυβέρνηση και τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, όσο και οι επαγγελματίες ρουφιάνοι καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων, είναι υπόλογοι έναντι του ελληνικού λαού, τον οποίο βομβαρδίζουν εδώ και τέσσερις ημέρες με απίστευτα ψεύδη και συκοφαντίες κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

» Η Χρυσή Αυγή, δυνατότερη και πιο αποφασισμένη από ποτέ, θα συνεχίσει το νόμιμο πολιτικό αγώνα για την ελευθερία του λαού και της πατρίδος μας, από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υπηρέτες των ξένων! Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!».