Αθλητικά Παρασκήνια, 4 Οκτωβρίου 2013

  • Γιατί “εξαφανίζεται” ο ΠΑΟΚΓιατί “εξαφανίζεται” ο ΠΑΟΚ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τον ΠΑΟΚ που στέκεται τυχερός, αλλά συνεχίζει να παίζει με την ευρωπαϊκή του τύχη και να την προκαλεί.

  • «Διπλό» ο Απόλλωνας, ήττα για ΑΠΟΕΛ  vids «Διπλό» ο Απόλλωνας, ήττα για ΑΠΟΕΛ (vids)

    – Μεγάλη νίκη (1-0) στη Βαρσοβία επί της Λέγκια από την κυπριακή ομάδα, βαριά εντός έδρας ήττα 3-0 για το ΑΠΟΕΛ. Απίθανη επιστροφή της Λάτσιο στην Τουρκία. Βόλτα στη Ρωσία για Τότεναμ, Βαλένθια.

  • Ωραίο «Χ» για ΠΑΟΚΩραίο «Χ» για ΠΑΟΚ

    Γιώργος Καραμάνος – Ισόπαλο (2-2) έληξε το άλλο παιχνίδι του ομίλου του Δικεφάλου, με τη Σαχτάρ να προηγείται 2-0 και τη Μακάμπι να σώνει το βαθμό.

  • «Εμπρηστής» Σαλπιγγίδης!  vid «Εμπρηστής» Σαλπιγγίδης! (vid)

    Απόστολος Παγώνης – Αυτή την φορά η φωτιά άναψε στο 93′ στο γήπεδο της Άλκμααρ! Την… έβαλε ο Σαλπιγγίδης με την γκολάρα που ουσιαστικά δίνει στον ΠΑΟΚ (1-1) τον πρώτο λόγο για την πρόκριση!

  • Ράιαν Γκιγκς ο θρύλος  vids Ράιαν Γκιγκς ο θρύλος (vids)

    Γιώργος Καραμάνος – Το gazzetta.gr αποθεώνει τον ρέκορντμαν του Τσάμπιονς Λιγκ (145 συμμ.) και καταγράφει τα “θύματα” του, με τους Ολυμπιακό, Γιουβέντους να είναι τα μεγαλύτερα.

  • Επίπληξη σε Ματζουράκη και ΣπανόΕπίπληξη σε Ματζουράκη και Σπανό

    Φώτης Καρακούσης – Στα… μαλακά οι Γιάννης Ματζουράκης και Γιώργος Σπανός με την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας να τους επιβάλει την ποινή της επίπληξης. Δέκα χιλιάδες ευρώ στον Παναθηναϊκό.

  • «Συνειδητή απόφαση να μείνω στον Ατρόμητο»«Συνειδητή απόφαση να μείνω στον Ατρόμητο»

    – Τους λόγους που αποφάσισε να μείνει στον Ατρόμητο εξήγησε ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της.

  • «Να παίξω Ευρώπη με τον Αστέρα»  vid «Να παίξω Ευρώπη με τον Αστέρα» (vid)

    – Απόλυτα ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας των Αρκάδων Ντάνιελ Ερνάντεζ λέγοντας πως ο στόχος είναι να βγει στην Ευρώπη με την ομάδα του.

  • Τέτοια κατηφόρα μόνο με 10 και 9 παίκτες!Τέτοια κατηφόρα μόνο με 10 και 9 παίκτες!

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης γυρίζει τον χρόνο μια δεκαετία πίσω και θυμάται το ματς του Παναθηναϊκού με την Άντερλεχτ, ενώ το συγκρίνει με αυτό του Ολυμπιακού που είναι σαν να λέμε ότι “έπεσες από την Ακρόπολη και βρήκες και πορτοφόλι”!

  • Ο…Βάλνερ, ο Ερνέστο κι ο…ξεχωριστόςΟ…Βάλνερ, ο Ερνέστο κι ο…ξεχωριστός

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για ένα πραγματικά ξεχωριστό ποδοσφαιριστή, όπως είχε δείξει από τον Απρίλιο του 2008…

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/