Σύλληψη συνδικαλιστή στο νοσοκομείο Σωτηρία για χρηματισμό…

…ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ 50.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!
Για εκβίαση, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση συνελήφθη ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σωτηρία…
Ο 45χρονος συλληφθείς κατηγορείται πως απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ από τη διευθύντρια του νοσοκομείου για να ακυρώσει τις αντιδράσεις του Σωματείου στην ολοκλήρωση συμφωνίας με το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.
Ο συνδικαλιστής συνελήφθη λίγη ώρα αφότου έφυγε από το σπίτι της διευθύντριας του νοσοκομείου, η οποία τού έδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα ενώ προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Παράλληλα σε έρευνα στο σπίτι και το αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πιστόλι μάρκας Waltro, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια, ένα σιδερένιο γκλοπ και μία κυνηγετική καραμπίνα.
Ο συλληφθείς θα προσαχθεί αύριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης σε δηλώσεις του για την υπόθεση ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση «θα είναι αμείλικτη σε περιπτώσεις διαφθοράς».
«Η παλιά Ελλάδα που όλοι ξέραμε είναι παρελθόν. Σήμερα απεδείχθη με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτοί που φωνάζουν δεν έχουν πάντα δίκιο. Και αυτοί που φωνάζουν στο όνομα των δικαιωμάτων του λαού δεν είναι πάντα και τόσο αγαθοί όσο πολλοί νομίζουν», πρόσθεσε.
Πηγή : naftemporiki.gr