Αθλητικά Παρασκήνια, 10 Οκτωβρίου 2013

  • Χουμπ Στέφενς, δηλαδή ΡεχάγκελΧουμπ Στέφενς, δηλαδή Ρεχάγκελ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος βάζει στη σειρά της ομοιότητες του Ολλανδού προπονητή με τον Βασιλιά Οτο και προσπαθεί να προβλέψει την εξέλιξη της δουλειάς του στον ΠΑΟΚ.

  • Ρονάλντο ή Εουσέμπιο;Ρονάλντο ή Εουσέμπιο;

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Κριστιάνο ξεπέρασε τα γκολ του Μαύρου Πάνθηρα με την Εθνική, έγιναν εκατέρωθεν δηλώσεις και το debate για τον καλύτερο Πορτογάλο άναψε…

  • Πουγιόλ, ποτέ ξανά ο ίδιος!  γράφημα Πουγιόλ, ποτέ ξανά ο ίδιος! (γράφημα)

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Κάρλες Πουγιόλ επιστρέφει και ο Γιώργος Καραμάνος παρουσιάζει τους 36 τραυματισμούς που έβαλαν φρένο στην τελική ευθεία της τεράστιας καριέρας του.

  • Φτάνει, το καλύτερο 10άρι στον κόσμο;Φτάνει, το καλύτερο 10άρι στον κόσμο;

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος… πιάνεται από την ατάκα του Μουρίνιο και την πορεία της Αρσεναλ και αναρωτιέται αν ένας και μόνο παίκτης μπορεί να αλλάξει μία ολόκληρη ομάδα…

  • «Να κάνουμε την δουλειά μας»«Να κάνουμε την δουλειά μας»

    – Ξεκάθαροι οι διεθνείς που βρέθηκαν σε εκδήλωση χορηγού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Είπαν πως θα πρέπει αυτοί να κερδίσουν τις Σλοβακία και Λιχτενστάιν και μετά θα περιμένουν και το στραβοπάτημα της Βοσνίας.

  • Δεν είναι πλέον... κοπέλι ο Δερμιτζάκης!Δεν είναι πλέον… κοπέλι ο Δερμιτζάκης!

    Φώτης Καρακούσης – Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΟΦΗ γνωστοποιεί την λύση της συνεργασίας του με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Για απόφαση με βαριά καρδιά έκανε λόγο ο πρόεδρος των Κρητικών Μάνθος Πουλινάκης.

  • Συμπαράσταση ΠΑΣ στον ΤαμπάσηΣυμπαράσταση ΠΑΣ στον Ταμπάση

    Γιώργος Βροντάκης – Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκφράζει με ανακοίνωση του στην αμέριστη συμπαράσταση του στον Μπάμπη Ταμπάση και τονίζει πως θα είναι πάντα μέλος της οικογένειάς των Ηπειρωτών.

  • Χωρίς Κλοπ  και  με ΆρσεναλΧωρίς Κλοπ (και) με Άρσεναλ

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε ότι δε θα κάνει έφεση στη νέα τιμωρία της UEFA και ο Γίργκεν Κλοπ θα δει οριστικά και το παιχνίδι με την Άρσεναλ από την εξέδρα.

  • Προπόνηση με απουσίες στον ΟλυμπιακόΠροπόνηση με απουσίες στον Ολυμπιακό

    Μάκης Σταθάτος – Με αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

  • Ο Πατέρας καταθέτει για τα στημέναΟ Πατέρας καταθέτει για τα στημένα

    – Ο Νικόλας Πατέρας θα καταθέσει για τα “στημένα” την Παρασκευή όπως διαβεβαίωσε ο δικηγόρος Ιωάννης Ηρειώτης.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/