Δένδιας: Να απομονώσει και να αποβάλλει τα ακραία στοιχεία από το εσωτερικό του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Έχω πει επανειλημμένα ότι υπάρχουν μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακραία…  στοιχεία. Και έχω καλέσει τα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τα απομονώσει και να τα αποβάλει. Αν με ρωτάτε όμως αν είμαι έτοιμος να δεχτώ ότι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ , στο σύνολό του, είναι ‘’άκρο’’ αυτό αξιωματικά δεν μπορεί να το δεχτεί κάποιος. Ειδικά αν υπολογίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει την ψήφο του ελληνικού λαού», δηλώνει σε συνέντευξή του στα Νέα ο Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός διαψεύδει κατηγορηματικά, για ακόμα μία φορά, ότι παρακολουθείται το τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα και απαντά τους υπαινιγμούς της αντιπολίτευσης για τις παρακολουθήσεις λέγοντας πως «φαντάζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει υπονοούμενα για το φαίνεσθαι και όχι γιατί διαθέτει πληροφόρηση πως συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Ο υπουργός στηλιτεύει τη στάση της αντιπολίτευσης απέναντι στην Χρυσή Αυγή σημειώνοντας πως «ένα κομμάτι του πολιτικού κόσμου της χώρας βρίσκεται σε αμηχανία όταν βλέπει τη ΝΔ να πρωτοπορεί στην καταπολέμηση του νεοναζιστικού φαινομένου, ενώ ξεκαθαρίζει πώς δεν υπάρχει ζήτημα παρακολουθήσεων κομμάτων και βουλευτών από κρατικές υπηρεσίες.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, χρειάστηκε πολύς καιρός για να αποκωδικοποιηθεί η συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής να τεκμηριωθεί η ποινική αταξία και να μπορέσει με πειστικότητα να απευθυνθεί η κυβέρνηση στο σύστημα της Δικαιοσύνης και να ζητήσει τον ποινικό κολασμό της.

Πηγή: Το trelokouneli.gr