Ο σύλλογος “Πνοή Αγάπης” εγκαινιάζει τον Ξενώνα για τα άτομα με καρκίνο

Στον ξενώνα διαμένουν άνθρωποι με καρκίνο από την επαρχία και οι συνοδοί τους.

Τα εγκαίνια του Ξενώνα Πνοή Αγάπης Ιωάννης Δ. Κριτικός, όπου διαμένουν άνθρωποι με καρκίνο από την επαρχία και οι συνοδοί τους, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 (ώρα 17:30) στην οδό Μεγάλου Σπηλαίου 5
(λίγα μέτρα από το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Άγιος Σάββας και από την έδρα του Συλλόγου μας.)

/
/

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα  λάβουν χώρα στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, όπου και θα τιμηθεί η κυρία Φωτεινέλλη – Κριτικού για τη γεναιόδωρη χορηγία και την αμέριστη συμπαράστασή της.

Ο Σύλλογος Πνοή Αγάπης είναι ένας σύλλογος που συστάθηκε από τους Εθελοντές του Α.Ο.Ν.Α. «Ο Άγιος Σάββας» και Επαγγελματίες Υγείας με σκοπό την Κοινωνική και Συναισθηματική Στήριξη Ανθρώπων με καρκίνο και των Οικογενειών τους.

/
/

Σκοπός του είναι να δημιουργηθεί το πλαίσιο αναφοράς για έκφραση, στήριξη και ασφάλεια, καθώςκαι η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για τη διαχείριση της νόσου σε όλα τα επίπεδα.

Σας περιμένουμε με χαρά να γιορτάσουμε την υλοποίηση του ονείρου μας, τη λειτουργία του Ξενώνα μας. Γιατί αξίζει στα δύσκολα να είμαστε μαζί. Γιατί πολλοί μαζί μπορούμε το όνειρο να κάνουμε πραγματικότητα, αναφέρουν στο κάλεσμά τους.

TLife