Αθλητικά Παρασκήνια, 15 Οκτωβρίου 2013

  • Επίσημα τέλος ο Λεμονής από τον ΛεβαδειακόΕπίσημα τέλος ο Λεμονής από τον Λεβαδειακό

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Τάκης Λεμονής εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Λεβαδειακό και παρότι ο Κομπότης ήταν αντίθετος, τελικά οι δύο πλευρές χώρισαν.

  • Εξιχνιάστηκε η απόπειρα και αναζητούν τον δράστηΕξιχνιάστηκε η απόπειρα και αναζητούν τον δράστη

    – Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, η Αστυνομία εξιχνίασε την απόπειρα δολοφονίας 23χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παγκράτι και πλέον αναζητεί τον δράστη. Για οπαδικές διαφορές χωρίς να λέει ομάδες κάνει λόγο η ανακοίνωση.

  • Το ISO του Σάντος στον ΜήτρογλουΤο ISO του Σάντος στον Μήτρογλου

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος εξηγεί πόσο φυσιολογική και πιθανή μοιάζει πλέον η μεταγραφή του 25χρονου killer σε μια Ντόρτμουντ, μετά και από τις συστάσεις του Πορτογάλου προπονητή.

  • Με κόσμο στα Περιβόλια ο ΟλυμπιακόςΜε κόσμο στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός

    Φώτης Καρακούσης – Από αύριο Τρίτη θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για το Σαββατιάτικο αγώνα του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό, με τους Χανιώτες να γνωστοποιούν πως θα δώσουν εισιτήρια στους “ερυθρόλευκους”.

  • Το «καρτέλ» της ΚολομβίαςΤο «καρτέλ» της Κολομβίας

    Ball Boys – Ο Ball Boy Γιώργος Καραμάνος παρουσιάζει το… καλό πράμα από την Κολομβία, που “έσπρωξε” στο Μουντιάλ ο Χοσέ Πέκερμαν.

  • Ράφα καλεί ΜασεράνοΡάφα καλεί Μασεράνο

    Γιώργος Καραμάνος – Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι η Νάπολι θέλει τον Αργεντινό μέσο και ετοιμάζει 21 εκατ. για να προσφέρει τον Γενάρη στη Μπαρτσελόνα.

  • Είσαι Σύμμαχος; Έχεις προτεραιότητα!Είσαι Σύμμαχος; Έχεις προτεραιότητα!

    Φώτης Καρακούσης – Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει στην Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του γνωστοποιεί τις τιμές και ξεκαθαρίζει πως οι Σύμμαχοι έχουν τον… πρώτο λόγο! Από 15 έως 150 ευρώ οι τιμές!

  • Live η προπόνηση της Εθνικής!Live η προπόνηση της Εθνικής!

    – Με την ελπίδα να χάσει βαθμούς η Βοσνία μέσα στην Λιθουανία και να προκριθεί απευθείας στο Μουντιάλ, η Εθνική υποδέχεται αύριο Τρίτη το Λιχτενστάιν. Παρακολουθήστε από το gazzetta.gr την προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

  • «Δεν έχω κλείσει στη Μπάγερν!»«Δεν έχω κλείσει στη Μπάγερν!»

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αρνήθηκε την ύπαρξη συμφωνίας με τους Βαυαρούς, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο να γίνει πιστευτός.

  • Κέρδη ρεκόρ η ΝτόρτμουντΚέρδη ρεκόρ η Ντόρτμουντ

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Η Μπορούσια κατέγραψε νέο ρεκόρ κερδών, καθώς για τη σεζόν 2012-13 άγγιξαν τα 53,3 εκατ. ευρώ.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/