Ανγκελα Μέρκελ: Στηρίζουμε την προσπάθεια των Ελλήνων

Τη στήριξή της στην Ελλάδα και την προσπάθειά της για μεταρρυθμίσεις δήλωσε η Ανγκελα Μέρκελ. Η Καγκελάριος έστειλε το σχετικό μήνυμα μέσω της Ελληνογερμανικής συνέλευσης.

Η καγκελάριος έπρεπε να βρίσκεται στο Βερολίνο, για την πρώτη συνεδρίαση της νέας Βουλής. Για αυτό το λόγο προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στην τέταρτη Ελληνογερμανική συνέλευση, που γίνεται στη Νυμβέργη.

«Δίνω μεγάλη σημασία στο να παρέχουμε, εμείς, ως Γερμανία, στήριξη στους Ελληνες εταίρους μας στην προσπάθειά τους για μεταρρυθμίσεις», ανέφερε σε αυτό η Μέρκελ, ενώ εξήρε τις προσπάθειες του στενού δικτύου της συνεργασίας ελληνικών και γερμανικών δήμων, το οποίο έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, ένδειξη της οποίας είναι η πολυάριθμη συμμετοχή στη Νυρεμβέργη.

«Αυτή η συνεργασία γεμίζει την ελληνογερμανική εταιρική σχέση με ζωή και χτίζει νέες γέφυρες μεταξύ των δύο κοινωνιών», είπε χαρακτηριστικά η καγκελάριος.

Πηγή: Deutsche Welle
Φωτογραφία: Eurokinissi

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.