Αθλητικά Παρασκήνια, 23 Οκτωβρίου 2013

  • Επιστροφή στο Λονδίνο  vids Επιστροφή στο Λονδίνο (vids)

    – Μετά τον περσινό χαμένο τελικό, η Ντόρτμουντ γύρισε στο Λονδίνο για μία τεράστια νίκη (2-1) επί της Αρσεναλ. Τα μοίρασαν Μίλαν-Μπαρτσα. “Τριάρα” η Τσέλσι.

  • «Αφήστε ήσυχο τον Μπέιλ!»«Αφήστε ήσυχο τον Μπέιλ!»

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξήγησε ότι το να πιέζουν τόσο πολύ τον Μπέιλ εξαιτίας του ποσού της μεταγραφής του, μόνο καλό δεν του κάνει.

  • Ο Ρομπέρτο του Ολυμπιακού ή της Μπενφίκα;Ο Ρομπέρτο του Ολυμπιακού ή της Μπενφίκα;

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για το δίδαγμα που κρύβει η μεγάλη διαφορά του Ρομπέρτο της Ελλάδας από αυτόν που έβλεπαν οι Πορτογάλοι προ 2ετίας στο “Ντα Λουζ”.

  • Ρονάλντο: «Να έχουμε 9 βαθμούς»Ρονάλντο: «Να έχουμε 9 βαθμούς»

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει μετά το ματς με τη Γιουβέντους στη Μαδρίτη, η Ρεάλ να έχει εννιά βαθμούς στον όμιλο.

  • «Η Ελλάδα δεν κερδίζει τυχαία»«Η Ελλάδα δεν κερδίζει τυχαία»

    – Ο προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας, Βίτορ Πιτσούρκα δεν θεωρεί εύκολο αντίπαλο την Ελλάδα και τόνισε πως δεν νικάει τυχαία με 1-0.

  • «Να κόψουν την ντόπα στην κουταμάρα»«Να κόψουν την ντόπα στην κουταμάρα»

    Φώτης Καρακούσης – Την δική της απάντηση στην υπόθεση του θετικού δείγματος του Γιώργου Μανούσου και τα όσα γράφτηκαν, κυρίως στον τοπικό Τύπο, έδωσε η Καλλονή, κάνοντας λόγο για… ντοπαρισμένα σαχλάρια…

  • Ο Χριστόπουλος αποφασίζει για ΤαβρίγιαΟ Χριστόπουλος αποφασίζει για Ταβρίγια

    – Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο νεαρός τεχνικός έχει ανακοινώσει στον ιδιοκτήτη της Τάβρια από την περασμένη εβδομάδα, ότι το παιχνίδι πρωταθλήματος που έρχεται την Παρασκευή με την Άρσεναλ Κιέβου θα είναι το τελευταίο του, στον πάγκο της ομάδας.

  • «Προσοχή στο Μήτρογλου!»«Προσοχή στο Μήτρογλου!»

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Κοστίν Λάζαρ του ΠΑΟΚ κινδυνολογεί για τα χατ τρικ του Κώστα Μήτρογλου και δίνει μικρό προβάδισμα στην Ελλάδα.

  • «Προσοχή στον Κάρα, βουτάει!»«Προσοχή στον Κάρα, βουτάει!»

    Γιώργος Καραμάνος – Ο πρώην προπονητής ΑΕΚ, Πανιωνίου, Ντουμίτρου Ντουμιτρίου, ανέλυσε όχι την Ελλάδα, αλλά τα… κερδισμένα φάουλ του Γιώργου Καραγκούνη.

  • Καραγκούνης: «Να δώσουμε την ψυχή μας»Καραγκούνης: «Να δώσουμε την ψυχή μας»

    Φώτης Καρακούσης – Ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Καραγκούνης ανέφερε πως η πιθανότητες πρόκρισης στο Μουντιάλ κόντρα στην Ρουμανία είναι 50-50 και επισήμανε πως θα πρέπει όλοι να δώσουν και την ψυχή τους.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/