Αθλητικά Παρασκήνια, 26 Οκτωβρίου 2013

  • Κρητικοί εναντίον… αιωνίων!Κρητικοί εναντίον… αιωνίων!

    Μαριάννα Αξιοπούλου – Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφεραν χαμόγελα στην Ελλάδα, όμως πλέον ανήκουν στο παρελθόν! Στην 9η αγωνιστική της Super League ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό και του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, ενώ στα άλλα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία η Ξάνθη υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Αστέρας τον Λεβαδειακό.

  • Κλασικό, clasico...Κλασικό, clasico…

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος εξηγεί γιατί περιμένει η Ρεάλ να μην χάσει και κυρίως αναζητεί τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των δύο που θα κρίνουν το πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς…

  • O πρώην ΠΑΟΚτσής που πηγαίνει Μουντιάλ!O πρώην ΠΑΟΚτσής που πηγαίνει Μουντιάλ!

    Η Μηχανή του Χρόνου – Μία μέρα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μακάμπι, η “Μηχανή του Χρόνου” υποδέχεται τον Πατρίσιο Καμπς, ο οποίος είχε βάλει τη σφραγίδα του σε μια μεγάλη βραδιά του “δικέφαλου” στην Ευρώπη και ενώ ετοιμάζεται για Μουντιάλ, στέλνει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των “ασπρόμαυρων”. Γράφει ο Θάνος Σαρρής.

  •  Την καλύτερη μπάλα, με Τσόρι!Την καλύτερη μπάλα, με Τσόρι!

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος “βλέπει” στο blog του στο gazzetta τον (όχι βασικότατο) παίκτη, με τον οποίο στην ενδεκάδα του ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα καλύτερα παιχνίδια του!

  • Βίτορ: «Έξι βαθμούς μέχρι το ντέρμπι»Βίτορ: «Έξι βαθμούς μέχρι το ντέρμπι»

    – Οι έξι βαθμοί πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Μιγκέλ Βίτορ στο περιθώριο της βράβευσης του.

  • «Με το μαχαίρι στο λαιμό η Βέροια»«Με το μαχαίρι στο λαιμό η Βέροια»

    – Ο προπονητής της Βέροιας, Στέφαν Στόικα, μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΣ, καθώς και για την ανοδική πορεία που ακολουθεί.

  • Όλα καλά με ΠράνιτςΌλα καλά με Πράνιτς

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Ντάνιελ Πράνιτς προπονήθηκε ατομικά καθώς δεν έχει κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή. Η αποστολή με Εργοτέλη.

  • Ενοχλήσεις και εξετάσεις ο ΛίνοΕνοχλήσεις και εξετάσεις ο Λίνο

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Λίνο ένιωσε ενοχλήσεις στον καρπό και θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις. Ατομικό ο Πάμπλο Γκαρσία.

  • Η άγνωστη... πολυεθνική ΛουντογκόρετςΗ άγνωστη… πολυεθνική Λουντογκόρετς

    Γιώργος Βροντάκης – Το gazzetta.gr παρουσιάζει την άσημη Λουντογκόρετς που πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία της Βουλγαρίας και τώρα έχει τρελάνει την Ευρώπη.

  • Νίκη της ΑΕΚ στην Πειθαρχική!Νίκη της ΑΕΚ στην Πειθαρχική!

    Γιώργος Τσακίρης – Απαλλακτική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στην ΑΕΚ για τα επεισόδια με τον Ιωνικό.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/