Αθλητικά Παρασκήνια, 27 Οκτωβρίου 2013

  • Καπίνο: «Μεγάλη νίκη, κοιτάμε το Κύπελλο»Καπίνο: «Μεγάλη νίκη, κοιτάμε το Κύπελλο»

    – Ο εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Εργοτέλη στο Παγκρίτιο, Στέφανος Καπίνο κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας πως ναι μεν είναι μεγάλη νίκη, αλλά όλοι κοιτάζουν το ματς της Τετάρτης με τον ίδιο αντίπαλο για το Κύπελλο.

  • Είχε «Λούτσο» και στην άμυνα...Είχε «Λούτσο» και στην άμυνα…

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη, μια νίκη που εκτός του “Λούτσο” οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην απόδοση του Καπίνο.

  • Παράταση ζωής για ΑλκαράθΠαράταση ζωής για Αλκαράθ

    Γιώργος Καραμάνος – Ο πρώην προπονητής του Αρη οδήγησε τη Γρανάδα σε νίκη (1-0) στην έδρα της Ελτσε και κέρδισε χρόνο παραμονής στο πόστο του.

  • Πράσινη μαχητική ψυχή!Πράσινη μαχητική ψυχή!

    Νίκος Αθανασίου – Ο Παναθηναϊκός δεν έθελξε, αλλά κατέθεσε ψυχή, έσπασε το αήττητο του Εργοτέλη (0-2) και τη δική του εκτός έδρας αναποτελεσματικότητα! “Κέρβερος” ο Καπίνο.

  • Τσόρι: «Έβγαλε μαγκιά ο Ολυμπιακός»Τσόρι: «Έβγαλε μαγκιά ο Ολυμπιακός»

    – Την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα εξέφρασε ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έβγαλε μαγκιά στην Πορτογαλία.

  • Με Αλέξι ς  στο +6  vid Με Αλέξι(ς) στο +6 (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Νεϊμάρ έκανε σεφτέ σε Clasico, ο Αλέξις έβαλε σούπερ γκολάρα, η Μπαρτσελόνα απογειώθηκε (2-1) και η Ρεάλ φωνάζει για δύο πέναλτι

  • Προθέρμανση... clasico!  vids Προθέρμανση… clasico! (vids)

    Θάνος Σαρρής – Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το gazzetta.gr σας βάζει στο κλίμα, παρουσιάζοντας με video τι έγινε στα 10 τελευταία clasicos της Βαρκελώνης!

  • Αυτό δεν είναι κλασικό... ClásicoΑυτό δεν είναι κλασικό… Clásico

    Ball Boys – Η φυγή του Μουρίνιο διέγραψε όσα μάθαμε στα 16 προηγούμενα Μπάρτσα-Ρεάλ και ο Ball Boy Γιώργος Καραμάνος φιλτράρει το πλέον απρόβλεπτο κορυφαίο ραντεβού.

  • «Κρυστάλλινη» κορυφή η Αρσεναλ  vid «Κρυστάλλινη» κορυφή η Αρσεναλ (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Οι Κανονιέρηδες έμειναν με 10 παίκτες στο 65′, πέρασαν δύσκολες στιγμές στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, αλλά νίκησαν 2-0, απογειώθηκαν στο +5 και περιμένουν…

  • Ισά: «Μας περιμένει η δεύτερη θέση»Ισά: «Μας περιμένει η δεύτερη θέση»

    – Ο Πιέρ Ισά τόνισε ότι η δεύτερη θέση περιμένει τον Ολυμπιακό,ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος των Πειραιωτών είναι να κρατήσουν όσο γίνεται περισσότερο τον Κώστα Μήτρογλου.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/