Αποτελέσματα άλλων αγώνων

Με χαρακτηριστικά άνεση πέρασε και ο ΠΑΟΚ από τη Κομοτηνή, επικρατώντας 3-0 του Πανθρακικού. Τον αγώνα επισκίασε σοβαρός τραυματισμός οπαδού του δικεφάλου, που έπεσε στο κενό (Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-3). Παράλληλα στην 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα ο Πανιώνιος κατέφερε με ανατροπή να κερδίσει τελικά τον Απόλλωνα (Πανιώνιος-Απόλλων 2-1), ενώ συναρπαστικό ματς έγινε στη Βέροια, όπου τελικά γηπεδούχοι και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι (Βέροια-ΠΑΣ 2-2). Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία ο Πλατανιάς επικράτησε του Άρη (Άρης – Πλατανιάς 1-2).

Με εντυπωσιακή νίκη και εμφάνιση πέρασε ο ΠΑΟΚ από την Κομοτηνή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, κερδίζοντας την ομάδα του Πανθρακικού με 3-0, χάρη σε δύο γκολ του Λούκας (11′, 47′) και ένα αυτογκόλ του Εμπόου (72′), ενώ ο «Δικέφαλος» έχασε και πολλές ακόμη ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη έκταση του σκορ.Με σύμμαχο την παράδοση (έξι σερί νίκες σε ισάριθμες εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις) οι φιλοξενούμενοι «κυνήγησαν» το γρήγορο γκολ. Και το πέτυχαν μόλις στο 11ο λεπτό όταν μετά από πάσα του Νίνη, ο Λούκας με εξαιρετική ενέργεια και κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Στέφενς.

Στο 16` ο Λούκας μετά από πάσα του Στοχ έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σέρεμετ, ενώ στο 33`, η κεφαλιά του Σαμαρά μετά τη σέντρα του Σκόνδρα, έστειλε την μπάλα να περάσει «ξυστά» από την εστία του Σέρεμετ.

Η «πλάστιγγα» της νίκης έγειρε ακόμη περισσότερο προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, όταν με την έναρξη του ημιχρόνου, ήρθε και δεύτερο γκολ. Πρωταγωνιστής εκ νέου ο Λούκας, ο οποίος με αριστερό σουτ πάνω στην κίνηση (από την σέντρα του Στοχ) έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του Σέρεμετ.

Οι φιλοξενούμενοι, στο 65ο λεπτό, έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσουν» τη νίκη, όταν το σουτ του Λούκας εκτός περιοχής απέκρουσε προσωρινά ο Σέρεμετ, όμως ο Αθανασιάδης αν και βρέθηκε ολομόναχος λίγο έξω από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Το τρίτο γκολ ήρθε τελικά στο 72`, όταν από το κόρνερ του Λούκας, ο Εμπόου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μπροστά στο τέρμα και χάρη στην πίεση του Αθανασιάδη έστειλε με… πλασέ την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σέρεμετ. Ο Στοχ, στο 85`, έχασε ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, αφού το σουτ με καλές προϋποθέσεις από πλάγια θέση, πέρασε άουτ.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες:
Σέρεμετ, Ντιόγκο – Αθανασιάδης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο (62` Ιγκόρ), Μίκουλιτς, Ζεκίνια, Λαδάκης (87` Πόποβιτς), Σαρακατσάνος, Κάσες (56` Τζάνης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ρομέου.

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Πέρεθ Λουκας, Στοχ, Βιτορ Μιγκελ, Λαζαρ, Κατσουράνης (83` Κατσικάς), Αθανασιάδης (75` Τομας Νέτσιντ), Νίνης (66` Βούκιτς).

Οπαδός του ΠΑΟΚ έπεσε στο κενό

Μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην Κομοτηνή, οπαδός του ΠΑΟΚ έπεσε στο κενό. Αμέσως στο γήπεδο βρέθηκε ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον άτυχο φίλαθλο στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αναμένεται να οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ