Επιμένει η Αστυνομία παρά την άρνηση Μαζιώτη για τις ληστείες

Oχι μόνο δακτυλικό, αλλά παλαμικό αποτύπωμα του Νίκου Μαζιώτη έχει βρεθεί σε τράπεζα στα Μέθανα τονίζει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. απαντώντας στα όσα όσα ανέφερε περί ανύπαρκτων στοιχείων, νωρίτερα, ο καταζητούμενος σε ανάρτησή του στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται ο ιστότοπος Tovima.gr  ο Νίκος Μαζιώτης είχε την εντύπωση ότι σε καμμιά από τις ληστείες που είχε συμμετάσχει δεν είχε αφήσει ίχνη. Ωστόσο, στα Μέθανα φαίνεται ότι έκανε το… λάθος και εντοπίστηκαν στα αποτυπώματά του.

Οσον αφορά τη ληστεία στην τράπεζα στο Βελεστίνο, όπου εικονίζεται πιθανόν αυτός με το καρό πουκάμισο μπροστά στο ταμείο, η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Νίκος Μαζιώτης κατάφερε να μην αφήσει αποτυπώματα βάζοντας κόλλα στα δάκτυλά του.

«Είναι φανερό ότι δεν ήθελε να συνδεθεί με αυτές τις ληστείες και ίσως σε αυτό οφείλεται το τωρινό κείμενό του. Όμως στεκόμαστε και στην αναφορά του όπου ουσιαστικά αρνείται, με έμμεσο τρόπο, την συμμετοχή του στην οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στις αρχές του 2013…», προσθέτει η ίδια πηγή από την ΕΛ.ΑΣ…

Νωρίτερα, με κείμενο που  που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο indymedia ο 42χρονος  καταζητούμενος αντιεξουσιαστής Νίκος Μαζιώτης αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε ληστείες τραπεζών, που του προσάπτει …
η ελληνική αστυνομία,  χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες αυτές ως κρατική προπαγάνδα.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ, είχε αναφέρει ότι αποτύπωμα του Ν. Μαζιώτη είχε βρεθεί σε ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Μεθάνων, τον Ιούλιο του 2013.
Ο Ν. Μαζιώτης στο κείμενό του αρνείται την οιαδήποτε εμπλοκή του όχι μόνο στις ληστείες των τραπεζών στις Σπέτσες, στη Νεμέα, στην Ακράτα, στο Βελεστίνο και στα Μέθανα, που διαπράχθηκαν από τον Μάιο του 2012 μέχρι τον Αύγουστο του 2013, αλλά αρνείται και τη συμμετοχή του, που κάποιοι όπως λέει αφήνουν να εννοηθεί, στις επιθέσεις των γραφείων της ΝΔ στην Συγγρού, αλλά και της  τοποθέτησης της βόμβας στο Mall.
«Τα χτυπήματα δεν προαναγγέλλονται. Γίνονται» αναφέρει ο Ν. Μαζιώτης.
Ο ίδιος στο κείμενό του αποδίδει τις νέες σε βάρος του κατηγορίες σε κυβερνητική προπαγάνδα  και θεωρεί πως πρόκειται για  αντίδραση στην επιστολή του για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
«Πρόκειται για παλιά προπαγάνδα περί σύνδεσης οργανωμένου εγκλήματος και τρομοκρατίας» αναφέρει υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι η εξομοίωση της Χρυσής Αυγής με την όποια δράση αντιτίθεται στην κυβερνητική πολιτική, είτε αυτή αφορά τις πολιτικές του μνημονίου, είτε τις δράσεις των κατοίκων  της Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.
Πηγή : naftyemporiki.gr