Αθλητικά Παρασκήνια, 1 Νοεμβρίου 2013

  • Ελεύθερος σκοπευτής Πίρλο  vids Ελεύθερος σκοπευτής Πίρλο (vids)

    Γιώργος Καραμάνος – Ο Αντρέα Πίρλο έφτασε τα 23 γκολ-φάουλ και βρέθηκε στο -5 από τον κορυφαίο εκτελεστή του Καμπιονάτο, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

  • «Ο πιο δύσκολος αγώνας της Ρόμα»«Ο πιο δύσκολος αγώνας της Ρόμα»

    Γιώργος Βροντάκης – Η Ρόμα υποδέχεται στο “Ολίμπικο” την ουραγό Κιέβο, όμως, ο Ρούντι Γκαρσιά το θεωρεί το πιο δύσκολο ματς από την αρχή της χρονιάς.

  • Αγοράζει Σαχίν η ΝτόρτμουντΑγοράζει Σαχίν η Ντόρτμουντ

    Γιώργος Καραμάνος – Η Ντόρτμουντ φέρεται να έχει αποφασίσει την ενεργοποίηση της οψιόν αγορά του Νούρι Σαχίν, πληρώνοντας επτά εκατ. στη Ρεάλ.

  • «Ήσυχη» επανάσταση«Ήσυχη» επανάσταση

    Ball Boys – Ο Ball Boy Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για τις αλλαγές της… επιτυχίας του Λοράν Μπλαν στην Παρί.

  • Μαθητική κερκίδα με ΒέροιαΜαθητική κερκίδα με Βέροια

    Φώτης Καρακούσης – Πρεμιέρα στην “Μαθητική Κερκίδα” στα ματς του Απόλλωνα από τον Κυριακάτικο αγώνα με την Βέροια (17:15). Οι λιλιπούτειοι φίλοι των “κυανόλευκων” θα κάθονται στην Θύρα 1.

  • Πήρε αναβολή ο ΛισγάραςΠήρε αναβολή ο Λισγάρας

    – Μία βδομάδα μετά, δηλαδή την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου θα απολογηθεί στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Χρήστος Λισγάρας.

  • Διαψεύδει τα περί επιστροφής σε Ολυμπιακό ο ΓκαλέτιΔιαψεύδει τα περί επιστροφής σε Ολυμπιακό ο Γκαλέτι

    Φώτης Καρακούσης – Με δήλωσή του ο Λουτσιάνο Γκαλέτι διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν πως είπε και τα οποία έχουν να κάνουν με επιθυμία του Αργεντίνου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

  • Με Λάζαρ η Εθνική ΡουμανίαςΜε Λάζαρ η Εθνική Ρουμανίας

    – Ο προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτούρκα έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα έχει στην αποστολή για τα μπαράζ του Μουντιάλ με την Ελλάδα και παίζουν στο εξωτερικό.

  • «Σύμμαχοι» με κάρτα Ολυμπιακού για να δουν και τα δύο ματς!«Σύμμαχοι» με κάρτα Ολυμπιακού για να δουν και τα δύο ματς!

    Γιάννης Σερέτης – Ο Γιάννης Σερέτης μεταφέρει την ιστορία έξι αντρών, που ξεκινούν αύριο από χιλιόμετρα μακριά, για να δουν το ντέρμπι και το Ολυμπιακός – Μπενφίκα όντες πλέον μέλη και του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ για να μπορέσουν να μπουν στα γήπεδα!

  • «Μεγάλο πλεονέκτημα η Λεωφόρος!»«Μεγάλο πλεονέκτημα η Λεωφόρος!»

    Θάνος Σαρρής – Ενας από τους πιο αγαπημένους ξένους των οπαδών του Παναθηναϊκού, ο Γιαν Μικάελσεν μιλάει στο gazzetta.gr για το ντέρμπι, αναλύει τα υπέρ και τα κατά και θυμάται τα clasico των ημερών του!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/