Αθλητικά Παρασκήνια, 2 Νοεμβρίου 2013

  • Επεισόδια και σούπα στην... πρώτη μάχη!Επεισόδια και σούπα στην… πρώτη μάχη!

    Βασίλης Γαλούπης – Τραυματίες, δεκάδες συλλήψεις μαυραγοριτών, δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και προσωπική εγγύηση των προέδρων Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού για να γίνει το πρώτο ντέρμπι αιωνίων στην Λεωφόρο το 1960. Ο Β. Γαλούπης φέρνει στο φως δημοσιεύματα της εποχής.

  • Λίνο και Βίτορ στην Ημέρα Δωρεάς ΟργάνωνΛίνο και Βίτορ στην Ημέρα Δωρεάς Οργάνων

    Γιώργος Βροντάκης – Ο ΠΑΟΚ στηρίζει την Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων με τους Μιγκέλ Βίτορ και Λίνο να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του ΕΟΜ να ευαισθητοποιήσει και βασικά να ενημερώσει την κοινή γνώμη.

  • «Να κερδίζουμε παντού και πάντα»«Να κερδίζουμε παντού και πάντα»

    – Ο Λούκας Πέρεθ πήρε το βραβείο του MVP της 10ης αγωνιστικής και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει παντού και πάντα.

  • Στις 11 Νοέμβρη η κλήρωση του ΚυπέλλουΣτις 11 Νοέμβρη η κλήρωση του Κυπέλλου

    Γιώργος Βροντάκης – Την επόμενη Δευτέρα (11/11) στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της 3ης, 4ης και 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

  • Μόνο με την ΦΩΝΗ τους!Μόνο με την ΦΩΝΗ τους!

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όσους πάνε το Σάββατο στη Λεωφόρο θα πρέπει να καταλάβουν, ότι αν συμβεί κάτι ο μόνος που θα χάσει θα είναι ο Παναθηναϊκός και πρέπει τον θυμό τους να τον μετατρέψουν σε φωνή υπέρ της ομάδας.

  • Επιστρέφει σε 4-6 εβδομάδες ο ΜπαϊράμιΕπιστρέφει σε 4-6 εβδομάδες ο Μπαϊράμι

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Εμίρ Μπαϊράμι χειρουργήθηκε επιτυχώς και αύριο θα πάρει εξιτήριο, ενώ θα επιστρέψει σε αγωνιστική δραστηριότητα σε περίπου δύο μήνες.

  • «Έχει αφήσει το στίγμα του ο Μάνταλος»«Έχει αφήσει το στίγμα του ο Μάνταλος»

    Γιώργος Βροντάκης – Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρουν πως εργάζονται ώστε το ντέρμπι να διεξαχθεί σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια και στέκονται στον ορισμό του διαιτητή Μάνταλου.

  • Ο διαιτητής, με τον οποίο δεν κερδίζει ο ΟλυμπιακόςΟ διαιτητής, με τον οποίο δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta τον ορισμό του Μάνταλου στο ντέρμπι.

  • Με Λούτσο-Μπεργκ στην «13», ή έκρηξη, ντροπή και τιμωρία;Με Λούτσο-Μπεργκ στην «13», ή έκρηξη, ντροπή και τιμωρία;

    Γιάννης Σερέτης – Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τους δυο δρόμους από τους οποίους καλούνται να επιλέξουν αύριο όσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πάνε στο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

  • Παρουσίαση με live streaming για «Αγία Σοφιά»Παρουσίαση με live streaming για «Αγία Σοφιά»

    – Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω live streaming την παρουσίαση της “Αγίας Σοφιάς” δίνει η ΑΕΚ στους φίλους της ομάδας.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/