Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο διαπρεπής Ελληνο-Καναδός ηθοποιός της Stand Up Comedy Angelo Tsarouchas

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στις 21:00

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο διαπρεπής Ελληνο-Καναδός,
από τη Σπάρτη, ηθοποιός της Stand Up Comedy
Angelo Tsarouchas

Μία και μοναδική Παράσταση Stand Up Comedy

με την υποστήριξη
της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ του ΚΑΝΑΔΑ στην Ελλάδα

 

Ώρα: 21:00

Η Προπώληση Εισιτηρίων Ξεκίνησε 



Αγορά εισιτηρίων μέσω πιστωτικής κάρτας:
210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην

 

Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr

 



Εισιτήρια προπωλούνται και στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση/ προβολή.

 



Εισιτήρια προπωλούνται και στα καταστήματα Public: Σύνταγμα, Πειραιά, Γλυφάδας, Αγ. Δημητρίου Metro Mall, Athens Mall Μαρούσι

 

Ωράριο λειτουργίας PUBLIC: Σάββατο, 09:00 – 20:00
 

Καθημερινές, 09:00 – 21:00


Αίθουσα: Θέατρο

 

Εισιτήρια:
€10, Ενιαίο

 

Εισιτήρια on line

Αποδεκτές κάρτες για την αγορά των εισιτηρίων είναι οι Visa και MasterCard
Inline image 1
 
Έχει περιοδεύσει τρεις φορές σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει. Έχει γοητεύσει ένα ευρύτατο κοινό με τις εμφανίσεις του, έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικά σόου, εμπορικές διαφημίσεις και ειδικές παραγωγές κωμωδίας. Συμμετείχε και βραβεύτηκε για το ρόλο του στην κωμωδία Fred and Winnie και το ωριαίο του σόου “Bigger is Better” (Το Μεγαλύτερο είναι Καλύτερο) έχει πάνω από 14 εκατομμύριο θεατές.Ο βραβευμένος Ελληνο -Καναδός ηθοποιός και κωμικός της Stand Up Comedy Angelo Tsarouchas με καταγωγή από τη Σπάρτη, μετά από μία σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων στο Φεστιβάλ Κωμωδίας του Σύδνεϋ,  έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και για μία και μοναδική Stand Up Comedy παράσταση στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στις 21:00.

Ο σημαντικός κωμικός ανυπομονεί να  παίξει  “στο σπίτι των προγόνων του” και με το ταξίδι του αυτό να ολοκληρώσει το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του με τίτλο:  «Πίσω στην Σπάρτη» και θέμα την “επιστροφή” του Angelo Tsarouchas στην Ελλάδα για ένα και μοναδικό Stand Up Comedy Show. Παραγωγός του ντοκιμαντέρ καθώς και της νέας τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζει είναι ο διάσημος ηθοποιός Vince Vaughn.

Ο Ελληνο – Καναδός Angelo Tsarouchas γεννήθηκε στο Μόντρεαλ, κατάγεται από την Σπάρτη και ζει  μόνιμα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, στο Los Angeles.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες όπως The Score, Johny Q, The Recruit, The Prince and me, Harold and Kumar go to the White Castle, Cinderella man,  καθώς και στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Κωμωδίας: UK Paramount Comedy Festival, South African Comedy Festival and Montreal’ s  Just for Laughs.  Επίσης, έχει συμμετάσχει ως special guest στα: the Russell Peters World Tour, Just For Laugh’s Ethnic Heroes of Comedy Tour και Vince Vaughn’s Wild West Comedy Show.

Πρόσφατα  στο καλλιτεχνικό ενεργητικό του προστέθηκε και το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού από το LGFF (London Greek Film Festival) για το ρόλο του αγοραφοβικού Vinnie De Angelo στο φιλμ του Steve Skrovan “Fred and Vinnie”. Για τον ίδιο ρόλο, έχει κερδίσει και μία υποψηφιότητα  για το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού από τα Βραβεία Κωμωδίας του Καναδά. (Canadian Comedy Awards).

* Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, ο Angelo Tsarouchas θα δώσει ένα master-class με ελεύθερη είσοδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ.

VIDEO
George Dussias, PDG

Γεώργος Ντούσιας
Director Family & Individual Excellence
Οικογενειακή & Ατομική Διάκριση (Πρόοδος)

AHEPA HELLAS District 25
www.ahepahellas.org
Mobile: 6977-941-552
Skype: george_dussias
 

Facebook-AHEPA HELLAS GLYFADA chapter HJ-2 

AHEPA GLYFADA Chapter HJ-2

Glyfada, Attica, Greece