Ο… τελικός του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα – LIVE από την ΡΗΡ

Το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής  παιχνίδι του δίνει ο Ολυμπιακός, σήμερα, Τρίτη (21:45, Novasports2), καθώς υποδέχεται την Μπενφίκα στην 4η αγωνιστική του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη προκειμένου να πάρουν προβάδισμα στην «μάχη» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Γ’ ομίλου και κατά συνέπειας την εξασφάλιση της παρουσίας τους στις «16» της κορυφαίας διοργάνωσης.Στην διάθεση του Μίτσελ για τον «τελικό» με την ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου τέθηκαν οι Ντομίνγκεζ, Μπονγκ και Μασάντο που προέρχονταν από τραυματισμό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μασάντο, Μεντζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

«Απών» και από το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος δεν κατάφερε να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Αντίθετα, κανονικά ταξίδεψαν οι Καρντόσο, Σικέιρα και Τζον.

Η αποστολή της Μπενφίκα: Μοράις, Ομπλακ, Πάουλο Λόπεζ, Μάξι Περέιρα, Αντρέ Αλμέιδα, Σικέιρα, Σίλβιο, Λουιζάο, Γκαράι, Ζαρντέλ, Βιτόρια, Μάτιτς, Αμορίμ, Πέρεζ, Ντζούριτσιτς, Γκαϊτάν, Καβαλέιρο, Όλα Τζον, Μάρκοβιτς, Καρντόσο, Λίμα.

Tέλος ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα την Τρίτη για το Champions League. Το παρελθόν του με ελληνικές ομάδες.

Newsroom ΔΟΛ