Κακοκαιρία μέχρι αύριο – Σοβαρά προβλήματα στην Αττική

Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης η κακοκαιρία θα επηρεάσει περισσότερο την Ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, την Εύβοια και τις Κυκλάδες΄, ενώ μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Η βροχή που πέφτει από τα ξημερώματα στην Αττική έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο Λεκανοπέδιο, με την πυροσβεστική υπηρεσία να έχει δεχθεί 45 κλήσεις για κοπές δέντρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Νέα Ιωνία – Ειρήνη λόγω πτώσης δέντρων. Συνεπώς τα δρομολόγια διεξάγονται μεταξύ Πειραιά – Ν.Ιωνίας και Ειρήνης – Κηφισιάς.

Στις 04.00 τα ξημερώματα, μία νταλίκα «δίπλωσε» στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ, στο ρεύμα προς Πειραιά, προκαλώντας έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Ο οδηγός της νταλίκας δεν τραυματίστηκε, ενώ από τύχη το όχημα δεν έπεσε πάνω σε άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η κίνηση των οχημάτων μέχρι της 7 το πρωί διεξάγονταν από δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Αυτή την ώρα (07.20) η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας, ενώ γερανός απομάκρυνε το όχημα από το οδόστρωμα.

Τραυματίστηκε οδηγός ταξί από πτώση στεγάστρου
Ενας οδηγός ταξί τραυματίστηκε σήμερα το πρωί όταν λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, ένα στέγαστρο έπεσε πάνω στο όχημά του, στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί στην οδό Υμηττού 259 λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, ένα στέγαστρο έπεσε πάνω στο ταξί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του οχήματος.

Επίσης, λόγω της πτώσης κόπηκαν τα καλώδια ενός τρόλεϊ.

ethnos.gr