Αθλητικά Παρασκήνια, 8 Νοεμβρίου 2013

  • Το πρώτο “μηδέν” στην Ευρώπη τονώνει ανασταλτικά τον ΠΑΟΚΤο πρώτο “μηδέν” στην Ευρώπη τονώνει ανασταλτικά τον ΠΑΟΚ

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την επιλογή του Στέφενς να μη ρισκάρει και τον εξομοιωτή συνθηκών ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

  • Σκόνδρας: «Στα ίσια τον Ολυμπιακό»Σκόνδρας: «Στα ίσια τον Ολυμπιακό»

    – Αισιόδοξος πως αν ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός στα επόμενα δύο ματς θα έρθει η πρόκριση, εμφανίστηκε ο αμυντικός των “ασπρόμαυρων” Γιάννης Σκόνδρας που για το ντέρμπι επισήμανε πως θα πάνε να παίξουν στα ίσια τον Ολυμπιακό.

  • Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά...Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά…

    Μιχάλης Τσόχος – Ο Μιχάλης Τσόχος με αφορμή το πραγματικό παραμύθι της 10χρονης Χρυσάνθης, “Ονειρομηχανή της Αγάπης”, που κάνει το γύρο της Ελλάδας, απαντάει στην ερώτηση του 13χρονου Δημήτρη για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ που έρχεται…

  • Από την Χάιφα... στους «32»!  0-0 Από την Χάιφα… στους «32»! (0-0)

    Απόστολος Παγώνης – Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, ο ΠΑΟΚ έπαιξε για να μην χάσει από τη Μακάμπι και πλέον για να βρεθεί στους “32” θέλει 1 βαθμό ή υπό συνθήκες και κανέναν!

  • Τσιώλης: «Νίκη με καλό πρόσωπο κόντρα σε ΟΦΗ»Τσιώλης: «Νίκη με καλό πρόσωπο κόντρα σε ΟΦΗ»

    Φώτης Καρακούσης – Να συνδυαστεί η νίκη με το καλό θέαμα θέλει για τον πρώτο του αγώνα στο πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο ο Σάκης Τσιώλης.

  • «Ο Μελισσανίδης θα φτιάξει το γήπεδο»«Ο Μελισσανίδης θα φτιάξει το γήπεδο»

    – Ο Νίκος Νοτιάς έκανε ταξίδι – αστραπή στην Ελλάδα για την παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και πριν φύγει αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

  • Με Σάμαρη στόπερ, αλλά και με 8 αμυντικούς!Με Σάμαρη στόπερ, αλλά και με 8 αμυντικούς!

    Κώστας Νικολακόπουλος – Ο Κ. Νικολακόπουλος επισημαίνει στο blog του στο gazzetta κάποια πράγματα για τον διαφορετικό ανάλογα με το παιχνίδι Ολυμπιακό του Μίτσελ!

  • Λισγάρας: «Δεν θα ρίσκαρα την υγεία μου»Λισγάρας: «Δεν θα ρίσκαρα την υγεία μου»

    – Στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κατέθεσε ο Χρήστος Λισγάρας που βρέθηκε θετικός στην ουσία οξυλοφρίνη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία του για ένα καλύτερο συμβόλαιο.

  • Καμαρά: «Ο Παναιτωλικός είναι τα σπίτι μου»Καμαρά: «Ο Παναιτωλικός είναι τα σπίτι μου»

    – Ο Ανρί Καμαρά ψηφίστηκε από τους φίλους του Παναιτωλικού πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και μιλώντας κατά την βράβευσή του ανέφερε πως θεωρεί τα… καναρίνια σπίτι του.

  • Λεοζίνιο: «Θα ήμασταν πιο δυνατοί στην Μυτιλήνη»Λεοζίνιο: «Θα ήμασταν πιο δυνατοί στην Μυτιλήνη»

    – Σίγουρος πως αν η Καλλονή έπαιζε στην Μυτιλήνη θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα εμφανίστηκε ο Λεοζίνιο μιλώντας κατά την βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/