Η γκάφα της Ραχήλ Μακρή – Ψάχνει ποια συνωμοσία κρύβεται πίσω από το μπλε φωτισμό της Βουλής

Αδιάβαστη πιάστηκε η Ραχήλ Μακρή, η οποία αναρωτιέται στο Twitter τι σκαρώνουν στην κυβέρνηση και φώτισαν με μπλε χρώματα το κτίριο της Βουλής. Προφανώς η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αγνοεί  ότι ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου αυτή την εβδομάδα πολλά ευρωπαϊκά κτίρια «βάφονται» μπλε.

«Εβαψαν γαλάζια τη Βουλή. Τι σκαρώνετε πάλι;» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η Ραχήλ Μακρή αναρτώντας και τη σχετική φωτογραφία. Οπως είναι φυσικό το tweet της κυρίας Μακρή προκάλεσε τα καυστικά σχόλια των άλλων χρηστών του Twitter. «Γιορτές έρχονται», «από πράσινη την έκαναν γαλάζια???», «διαφήμιση για το Viagra ειναι», «ήρθαν οι Ελοχίμ από τον Σείριο να σας πάρουν μαζί τους», είναι μερικά από τα σχόλια άλλων χρηστών του κοινωνικού δικτύου κάτω από την ανάρτηση της κυρίας Μακρή.

Σημειώνεται ότι στην προσπάθεια ενίσχυσης της εκστρατείας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη, στις 14 Νοεμβρίου, πολλά κτίρια παγκοσμίως θα «βαφτούν» μπλε. Ανάμεσα σε αυτά η «Όπερα του Σίδνεϋ» στην Αυστραλία, το «Άγαλμα της Μικρής Γοργόνας» στην Δανία, η «Πύλη του Βρανδεμβούργου» στην Γερμανία και ο «Οβελίσκος του Μπουένος Άιρες» στην Αργεντινή. Στην Αθήνα, εκτός από τη Βουλή, μπλε αναμένεται να βαφτεί την Τετάρτη και την Πέμπτη και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Πηγή: iefimerida.gr