LIVE: Η… μεγάλη ώρα της Εθνικής! Ελλάδα – Ρουμανία (21.45ώρα Ελλάδος )

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου οραματίζεται την 3η συμμετοχή της σε τελική φάση Μουντιάλ και για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρουμανίας. Σήμερα στις 21.45 (LIVE NEWSIT / MEGA / OTE TV) στο κατάμεστο Γ. Καραϊσκάκης θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Το 2009 η Εθνική είχε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, αφού χρειάστηκε τα μπαράζ για να περάσει στο Μουντιάλ. Τότε τα είχε καταφέρει με το… χρυσό γκολ του Σαλπιγγίδη στην Ουκρανία και είχε αγωνιστεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα κόντρα στην Ρουμανία. Το πρώτο ματς των δύο ομάδων είναι κομβικό και οι παίκτες του Σάντος θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν και αν μπορέσουν να σκοράρουν για να πάρουν το προβάδισμα.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει τους: Καρνέζη, Χολέμπας, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Κατσουράνη, Τζιόλη, Μανιάτη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Μήτρογλου. Θέση διεκδικεί ο Καραγκούνης

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA και τον OTE TV ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση στο NewsIt./ΡΗΡ