Στην έρημο της Καλιφόρνια λύθηκε το μυστήριο μιας εξαφανισμένης οικογένειας

H οικογένεια ΜακΣτέι (γονείς και δύο μικρά παιδιά) είχε μυστηριωδώς εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Λος Αντζελες το 2010. Οι εκτιμήσεις που είχαν τότε γίνει ήταν ότι διέσχισαν τα σύνορα με το Μεξικό. Τελικώς, αυτό δεν συνέβη ποτέ, καθώς οι Αρχές ανακάλυψαν τα οστά τους θαμμένα στην έρημο.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από έναν μοτοσικλετιστή, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές για να αναφέρει ότι διέκρινε σε ερημική τοποθεσία (περίπου 100χλμ από το Λος Αντζελες) οστά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν πράγματι τα οστά τεσσάρων ανθρώπων. Η έρευνα DNA έδειξε καταρχήν ότι πρόκειται για τον 40χρονο Τζόζεφ ΜακΣτέι και τη σύζυγό του Σάμερ ΜακΣτέι.

Αν και δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι έρευνες, θεωρείται βέβαιο ότι τα άλλα δύο άτομα που είχαν θαφτεί στο ίδιο σημείο ήταν τα δύο μικρά παιδιά του ζευγαριού Τζόζεφ και Τζιάνι.

Προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί πότε έχασε τη ζωή της η οικογένεια ούτε αν αυτό συνέβη στο σημείο που βρέθηκαν τα οστά τους.

«Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος που θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε συμπεράσματα» δήλωσε ο σερίφης ΜακΧάνον.

Συντετριμμένος ο αδελφός του πατέρα της οικογένειας δήλωσε: «Δεν είναι η είδηση που αναμέναμε, αλλά τουλάχιστον μου δίνει κουράγιο να ξέρω ότι είναι κάπου καλύτερα όλοι μαζί.»

Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε