Πουλήθηκαν 1 Εκατ. Playstation 4 σε 24 ώρες!

Η Sony έκανε όπως φαίνεται το καλύτερο λανσάρισμα που έχει κάνει ποτέ σε Playstation αφού κατάφερε να πουλήσει στην αγορά των ΗΠΑ  μόνο την Παρασκευή ένα εκατομμύριο κονσόλες.

Δεν ήταν λίγες οι ουρές από τους gamers, που είχαν σχηματιστεί πριν τα μεσάνυχτα σε κάποια κεντρικά πολυκαταστήματα, για να πάρουν πρώτοι στα χέρια τους το νέο Playstation.
H Sony προσπάθησε τις τελευταίες εβδομάδες να εφοδιάσει την αμερικανική αγορά με επαρκή αριθμό συσκευών και να καλύψει την μεγάλη ζήτηση, που υπήρχε για το PlayStation 4 σε ΗΠΑ και Καναδά.
Φυσικά ο βασικός σκοπός της εταιρίας ήταν να επανακτήσει την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη αγορά, όπου τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα μετά την εμφάνιση του Kinect την έχει η Microsoft.
Σύμφωνα με την εταιρία λοιπόν μόνο την Παρασκευή πούλησε ένα εκατομμύριο Playstation 4 ενώ οι υπηρεσίες της ήταν, όπως είναι λογικό, πολύ αργές αφού ήταν πάρα πολλά τα αιτήματα ενεργοποίησης των νέων συσκευών αλλά και το «κατέβασμα» της πρώτης αναβάθμισης λογισμικού
Tις πρώτες ώρες του Σαββάτου η κατάσταση άρχισε να ομαλοποιείται ενώ υπήρξαν και αναφορές πολλών προβληματικών συσκευών κυρίως από αυτές που είχαν αγοραστεί από το Amazon…
Η Sony από την πλευρά της απάντησε, ότι παρακολουθεί από κοντά όλες τις αναφορές των χρηστών, και υποστήριξε ότι πρόκειται για μεμονωμένα, διαφορετικά περιστατικά, που δεν συνοψίζονται σε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα….

Τέλος στην Ελλάδα το Playstation 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου.

NewsIt.gr