Αθλητικά Παρασκήνια, 20 Νοεμβρίου 2013

  • Δεν μας αξίζει αυτή η Εθνική...Δεν μας αξίζει αυτή η Εθνική…
    Βασίλης Παπαθεοδώρου – Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αφήνει τα πανηγύρια και γράφει για τη μεγαλύτερη επιτυχία μιας Εθνικής ΟΜΑΔΑΣ που είναι παράταιρη με το ποδόσφαιρο και τη χώρα…
  • «Αφιερωμένη στον Θεό, στους Έλληνες και στην μάνα μου»!  vid «Αφιερωμένη στον Θεό, στους Έλληνες και στην μάνα μου»! (vid)
    – Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης πρόκρισης Φερνάντο Σάντος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και την συγκίνησή του για την πρόκριση στο Μουντιάλ, λέγοντας πως αυτή η πρόκριση είναι αφιερωμένη στον Θεό, στους Έλληνες και στην μάνα του.
  • «Επανάσταση» πρόκρισης η Γαλλία!  vid «Επανάσταση» πρόκρισης η Γαλλία! (vid)
    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Η Γαλλία έγινε η πρώτη που ανατρέπει σε μπαράζ το 0-2 και με νίκη 3-0 επί της Ουκρανίας πάει στην Βραζιλία!
  • Οι απαντήσεις του Σαρρή!Οι απαντήσεις του Σαρρή!
    – Μπορεί η χαρά να ήταν μεγάλη για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής δεν ξέχασε την κριτική και μιλώντας μετά το ματς με την Ρουμανία έκανε λόγο για κονδυλοφόρους που ζουν από το ποδόσφαιρο και το κατηγορούν.
  • Ήταν όλοι τους υπέροχοι!Ήταν όλοι τους υπέροχοι!
    Φώτης Καρακούσης – Έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, πήραν την πρόκριση για το Μουντιάλ και το gazzetta.gr τους… ακτινογραφεί. Και οι 14 του Σάντος ήταν υπέροχοι και ετοιμάζονται να το δείξουν και στην Βραζιλία.
  • Γιαννακόπουλος: «Μπράβο! Ενωμένοι μπορούμε πολλά»Γιαννακόπουλος: «Μπράβο! Ενωμένοι μπορούμε πολλά»
    Γιάννης Ράμμας – Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά τη λήξη στο Βουκουρέστι συνεχάρη την Εθνική ποδοσφαίρου για την πρόκρισή της στο Mundial της Βραζιλίας.
  • Φιλική τριάρα στην Σπάρτη!Φιλική τριάρα στην Σπάρτη!
    Φώτης Καρακούσης – Δυνατό ξεμούδιασμα για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα την Σπάρτη, επικρατώντας με 3-0 και δείχνοντας έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
  • Δίπλα στους μαθητές η ΚαλλονήΔίπλα στους μαθητές η Καλλονή
    Φώτης Καρακούσης – Στο Δημοτικό και Γυμνάσιο της Καλλονής θα βρεθεί αντιπροσωπεία αθλητών της Καλλονής, προκειμένου να μοιράσει δώρα και αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/