H Aυστραλοελληνική Κοινωνική Πρόνοια για τους νεοαφιχθέντες στην Αυστραλία Έλληνες

Ανακοίνωση της Aυστραλοελληνικής Κοινωνικής Πρόνοιας προς ους νεοφερμένους στην Αυστραλία Έλληνες, αναφέρει τα ακόλουθα:
H Aυστραλοελληνική Κοινωνική Πρόνοια διενεργεί μια έρευνα-δημοσκόπηση για τον προσδιορισμό των κρίσιμων ζητημάτων όσον αφορά την προσαρμογή και εγκατάσταση των νεοφερμένων Ελλήνων.

Σε αυτό το εγχείρημα ζητάμε τη συνεργασία σας για τη συλλογή πληροφοριών που αφορούν τους νεοφερμένους Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία. Ο σκοπός της δημοσκόπησης είναι διπλός: Πρώτος σκοπός της δημοσκόπησης είναι να εντοπιστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νεοφερμένοι Έλληνες μετανάστες και δεύτερον να επιτρέψει στην Αυστραλοελληνική Κοινωνική Πρόνοια να αναπτύξει τις αντίστοιχες κατάλληλες υπηρεσίες υποστήριξης και ανταπόκρισης.

Ο Γιάννης Μόλλας κάνοντας τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Αυστραλία. Φώτο: News Ltd

Ο Γιάννης Μόλλας κάνοντας τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Αυστραλία. Φώτο: News Ltd

Θέλουμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να μας πείτε ποια θέματα είναι τα πιο σημαντικά για σας. Από την πλευρά της, η Αυστραλοελληνική Κοινωνική Πρόνοια δημιούργησε ένα ερωτηματολόγιο στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που μας παρέχονται είναι απόλυτα εμπιστευτικές και παραμένουν ανώνυμες .
Παρακαλούμε να διαθέσετε κάποιο χρόνο προκειμένου να απαντήσετε στις ερωτήσεις που θα σας δοθούν. Πιο συγκεκριμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε πιο μακροσκελείς απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις. Οι απαντήσεις αυτές θα συγκεντρωθούν και θα χρησιμοποιηθούν ως  στοιχεία των αναγκών σας όσον αφορά τα μελλοντικά προγράμματα και των συζητήσεων με κυβερνητικούς φορείς που αφορούν την εγκατάσταση στην Αυστραλία.

Η Αυστραλοελληνική Κοινωνική Πρόνοια προσφέρει υπηρεσίες στην Αυστραλοελληνική Κοινότητα αλλά και στους νεοφερμένους μετανάστες. Για το λόγο αυτό θα εκτιμήσουμε δεόντως τις απαντήσεις σας στο ερωτηματολόγιο που θα σας δοθεί. Οι απαντήσεις σας θα μας επιτρέψουν να υπερασπιστούμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες που έχετε εκφράσει.

Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο ηλεκτρονικά, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο http://www.agws.com.au/ και κάντε κλικ στο σύνδεσμο (link) «Ερωτηματολόγιο για τους Νεοφερμένους Έλληνες».

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνηση ή για να σας στείλουμε την έντυπη μορφή του ερωτηματολογίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αυστραλοελληνική Κοινωνική Πρόνοια στο τηλέφωνο 9388 9998.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας  και για το χρόνο που θα διαθέσετε.

Πηγή: Neoskosmos.com