Η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια είναι η Madonna

Το γνωστό αμερικανικό οικονομικό περιοδικό «Forbes» δημοσίευσε και φέτος τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους μουσικούς στον κόσμο, τοποθετώντας στην πρώτη θέση τη Madonna.

Η 55χρονη βασίλισσα της ποπ κέρδισε τη χρονική περίοδο Ιούνιος 2012-Μάιος 2013 περίπου 125 εκατομ. δολάρια, ποσό που την ανέβασε στην πρώτη θέση. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της προέρχεται από την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «MDNA», την πιο επιτυχημένη της περασμένης χρονιάς, ενώ ο τραπεζικός της λογαριασμός αυξήθηκε και από τις πωλήσεις της σειράς ρούχων που συνυπογράφει με την κόρη της «Material Girl» και του αρώματός της «Truth or Dare».

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκουμε τη Lady Gaga με 80 εκατομ. δολάρια, ενώ στην τρίτη θέση είναι το συγκρότημα Bon Jovi με 79 εκατομ. δολάρια.

gaga

Οι υπόλοιπες θέσεις που «κλείνουν» την λίστα με τους 10 πλουσιότερους μουσικούς του κόσμου βρίσκονται οι: Bruce Springsteen (46 εκατομμύρια), Justin Bieber (43,1 εκατομμύρια), Taylor Swift (40,9 εκατομμύρια), Elton John (40,1 εκατομμύρια) και Beyonce (39,4 εκατομύρια).

bieber

govastileto.gr