Αθλητικά Παρασκήνια, 27 Νοεμβρίου 2013

  • «Σοφός» Sokratis, περνάει η Ντόρτμουντ!  vids «Σοφός» Sokratis, περνάει η Ντόρτμουντ! (vids)

    – Η Ντόρτμουντ επιβλήθηκε 3-1 της Νάπολι και πάει για τους “16”. Μεγάλες νίκες για Άγιαξ (2-1 την Μπαρτσελόνα) και Βασιλεία (1-0 την Τσέλσι).

  • Ο Αραβίδης... καίει τον Άρη! Ο Αραβίδης… καίει τον Άρη!

    – Tα δύσκολα για τον Άρη συνεχίζονται, καθώς ο πρώην παίκτης του και νυν του Πανιωνίου Χρήστος Αραβίδης ζητεί την αφαίρεση 2 βαθμών λόγω χρεών!

  • Μίτσελ: «Έχουμε φιλοδοξίες για το ματς!»  vids Μίτσελ: «Έχουμε φιλοδοξίες για το ματς!» (vids)

    Δημήτρης Τομαράς – O Mίτσελ αναφέρθηκε στον στόχο του Ολυμπιακού να πάρει κάτι καλό στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και ζητούμενο είναι να έχουν οι παίκτες του την κατοχή της μπάλας!

  • Τέσσερις οι ΠΑΕ για απολογία!Τέσσερις οι ΠΑΕ για απολογία!

    Φώτης Καρακούσης – Στο… σκαμνί της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα κάτσουν τέσσερις ΠΑΕ για όσα έκαναν οι φίλαθλοί τους και όχι μόνο την 12η αγωνιστική.

  •  Μπεσίκτας: «Θέλουμε τον Μήτρογλου» Μπεσίκτας: «Θέλουμε τον Μήτρογλου»

    Πολύδωρος Παπαδόπουλος – Η Μπεσίκτας θέλει Μήτρογλου και οι Τούρκοι αποκαλύπτουν πως το τελικό τσεκάρισμα θα γίνει στο “Παρκ ντε Πρενς”.

  • Δημόσια συγνώμη από Ντιέ!Δημόσια συγνώμη από Ντιέ!

    Φώτης Καρακούσης – Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης ο μέσος της ακριτικής ομάδας Σερζ Ντιέ ζήτησε δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά του την στιγμή της αλλαγής του.

  • Χολέμπας: «Με ψυχή κόντρα σε Παρί»Χολέμπας: «Με ψυχή κόντρα σε Παρί»

    Δημήτρης Τομαράς – Ο Χοσέ Χολέμπας σε δηλώσεις του σε γαλλικά ΜΜΕ τόνισε πως ο Ολυμπιακός οφείλει να καταθέσει στο γήπεδο ψυχή για να πάρει αποτέλεσμα στον αγώνα με την Παρί.

  • Ο κόσμος περιμένει το μπάσιμο του Δημήτρη…Ο κόσμος περιμένει το μπάσιμο του Δημήτρη…

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού που έχει φθάσει στο κατακόρυφο με την πιθανή εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ και επισημαίνει τρία πράγματα.

  • Πτήση στην... πρόκριση για ΠΑΟΚ  pics Πτήση στην… πρόκριση για ΠΑΟΚ (pics)

    Απόστολος Παγώνης – Η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε για το Καζακστάν όπου την Πέμπτη το απόγευμα θα σφραγίζει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League.

  • Μάξουελ: «Υποφέραμε στον Πειραιά»Μάξουελ: «Υποφέραμε στον Πειραιά»

    – Μοναδικός στόχος είναι η νίκη για την Παρί που θα της δώσει την πρωτιά στον όμιλο σύμφωνα με τον Μάξουελ. Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον Μήτρογλου.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/