Δωδεκάχρονος βίαζε επί ένα χρόνο την δεκάχρονη αδερφή του!

Αναστάτωση προκάλεσε στην Βρετανία η υπόθεση βιασμού ενός δεκάχρονου κοριτσιού από τον ίδιο του τον αδερφό.

Όπως αποκάλυψε χθες ο ίδιος ο δωδεκάχρονος σε δικαστήριο του Νιούπορτ και δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail, είχε παρακολουθήσει βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου μαζί με έναν συμμαθητή του στην αίθουσα υπολογιστών του σχολείου και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του θέλοντας να κάνει πράξη όσα είδε στο βίντεο με την αδερφή του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το αγόρι -το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα- κάθισε ανάμεσα στους γονείς του στο δικαστήριο.

Οι γονείς έμαθαν τι συνέβαινε στην κόρη τους όταν η μικρή το εκμυστηρεύτηκε σε ένα συγγενικό της πρόσωπο. Όπως είπε το κοριτσάκι, μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο με τον αδερφό του και ο βιασμός λάμβανε χώρα το τελευταίο έτος.

Ο δωδεκάχρονος παραδέχθηκε ότι γνώριζε πώς η πράξη του ήταν λάθος και παραδέχθηκε ότι βίαζε την αδερφή του για περίπου έναν χρόνο.

Τελικά ο δικαστής αποφάσισε ότι το αγόρι πρέπει να ακολουθήσει ένα τριετές πρόγραμμα αποκατάστασης για νέους, ενώ θα συνεχίσει να ζει στο σπίτι του με την οικογένειά του, ενώ θα θεωρείται δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Επίσης οι αρχές διερευνούν το πως ο δωδεκάχρονος είχε πρόσβαση σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου μέσα στο σχολείο.

Πηγή: newpost.gr