Χριστούγεννα με μουσική από τη Βιέννη

Χριστούγεννα με μουσική από τη Βιέννη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Τρεις γιορτινές συναυλίες με βαλς και πόλκες των συνθετών της οικογένειας Στράους.

Τα εισιτήρια των δύο βραδινών συναυλιών εξαντλήθηκαν, μπορείτε ακόμη όμως να προμηθευτείτε εισιτήρια για την πρόσθετη απογευματινή συναυλία την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 16:30.

Η Ορχήστρα ∆ωματίου Johann Strauss Ensemble της Βιέννης ιδρύθηκε το 1985 από τους εξαιρετικούς μουσικούς της αυστριακής Ορχήστρας Μπρούκνερ και πολύ γρήγορα απέκτησε διεθνή φήμη με περιοδείες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης (Παρίσι, Λονδίνο, Μαδρίτη, Ρώμη, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Ζυρίχη, Αμβούργο, Ζάλτσμπουργκ, Βιέννη κ.ά.), στην Ιαπωνία, στη Ρωσία και στην Αυστραλία.

Από το 2003, διευθυντής της ορχήστρας είναι ο βιολονίστας Russel McGregor. Χαρακτηριστικό των συναυλιών του Johann Strauss Ensemble είναι η ερμηνεία της βιεννέζικης μουσικής με τον τρόπο που ο σπουδαίος συνθέτης και βιολονίστας Γιόχαν Στράους πρώτος καθιέρωσε, καθώς ήταν συγχρόνως ο σολίστ και ο διευθυντής της ορχήστρας ενθουσιάζοντας το κοινό με τη χορευτική και μελωδική μουσική του!

Η ορχήστρα έχει επιλέξει για τις συναυλίες στην Αθήνα τα ωραιότερα βαλς, τις πόλκες και τους λαϊκούς χορούς της βιεννέζικης μουσικής παράδοσης, γραμμένα από τους συνθέτες της οικογένειας των Στράους αλλά και των σύγχρονών τους, για να «ταξιδέψουν» με τη μουσική τους το αθηναϊκό κοινό στη Χριστουγεννιάτικη Βιέννη!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
8 € (Φοιτητικά, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ)
10 € (πολύτεκνοι, 65+),
18 € (Γ’ ζώνη)
30 € (Β’ ζώνη)
42 € (Α’ ζώνη)
55 € (Διακεκριμένη Ζώνη)

Προπώληση: www.megaron.gr,  τηλ. 210-7282333

Ημέρα και ώρα:
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου – 20:30
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου – 16:30 & 20:30