Έγκλημα πάθους – Την έσφαξε και παραδόθηκε με τα χέρια μέσα στο αίμα

Σοκ στην κοινωνία της Πάτρας προκάλεσε η δολοφονία της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, γνωστής επιχειρηματία τα ξημερώματα από τον  33χρονο αλβανικής καταγωγής υπάλληλό της στην περιοχή του Ρίου. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο δράσης ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη  Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα patrastimes.gr, ο δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 33χρονος παρουσιάστηκε αυτόβούλως στις 8.30 το πρωί μετά τη δολοφονία στην Αστυνομία, με τα χέρια του γεμάτα από το αίμα και με το μαχαίρι του φόνου πάνω του και παραδόθηκε λέγοντας πως δολοφόνησε με τρία χτυπήματα με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της στην περιοχή Μποζαϊτικα.

Ο δράστης είπε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε άγρια με το θύμα και εν βρασμώ άρπαξε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε, ενώ o ίδιος ισχυρίστηκε ότι γνώριζε χρόνια το θύμα και το τελευταίο διάστημα διατηρούσε σχέση μαζί της.

Η άτυχη γυναίκα είχε κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Ρίο και είναι μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, ενώ ο δράστης είχε αναλάβει κάποιες εργασίες στο κατάστημα του θύματος, όπως και στην οικία της. «Η Ναταλία ήταν ένας πολύ γλυκός και ανοικτός άνθρωπος, πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη» περιγράφουν στο thebest.gr το θύμα οι φίλοι της.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο τόπο του εγκλήματος, τη βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς ο δράστης τη χτύπησε στο λαιμό, στο στήθος και στην πλάτη, ενώ το θύμα φαίνεται ότι αντιστάθηκε.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο της δολοφονίας είναι σε εξέλιξη καθώς εξετάζονται ακόμη όλα τα ενδεχόμενα του εγκλήματος, όπως και αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του δράστη.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ