Έρευνες στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής

– Κατασχέθηκαν υπολογιστές, κάρτες sim και εξωτερικοί σκληρή δίσκοι από τα σπίτια των Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα
– Ισχυρή δύναμη της Αντιτρομοκρατικής παρουσία εισαγγελέα ερεύνησε τα σπίτια των τριών βουλευτών
– Βρέθηκε όπλο στο σπίτι του τελευταίου στην Κόρινθο για το οποίο είχε άδεια
– Σε συγκέντρωση στις 19:00 έξω από τη Βουλή κάλεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης τα μέλη της Χρυσής Αυγής
Ηλιόπουλος: Παράνομη εισβολή στο σπίτι μου, μας πήραν τους υπολογιστές

Ήταν 10:00 το πρωί της Πέμπτης όταν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έφτασαν στα σπίτια του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του Γιώργου Γερμενή στη Ραφήνα και του Στάθη Μπούκουρα στην Κόρινθο για να κάνουν αιφνιδιαστική έρευνα. Μαζί τους έφτασε και εισαγγελέας.

Μια σφαίρα 9 χιλιοστών, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, usb και κάρτες sim έχουν κατασχέσει μέχρι στιγμής οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής από τα σπίτια των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής όπου έγινε αιφνιδιαστική έφοδος.
Στο σπίτι του Στάθη Μπούκουρα βρέθηκε κι ένα όπλο, το οποίο μεν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέχει νόμιμα αλλά είχε γίνει αίτημα άρσης της άδειας, η οποία δεν του είχε κινηποιηθεί.

Και οι τρεις βουλευτές, η ασυλία των οποίων ήρθη πρόσφατα, κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής ομάδας και το Σάββατο πρόκειται να απολογηθούν στις ανακρίτριες του Αρείου Πάγου.

Την εντολή για την έφοδο των ισχυρών δυνάμεων της αντιτρομοκρατικής έδωσαν οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση. Ζήτησαν να γίνει έρευνα για υπολογιστές, usb και όπλα.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η έφοδος, σήμανε… συναγερμός στις τάξεις του κόμματος. Άμεσα στη Ραφήνα έφτασαν το εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ έγινε και κάλεσμα σε οπαδούς.

Περίπου 10 άτομα συγκεντρώθηκαν σε ένδειξη συμπαράστασης έξω από το σπίτι του βουλευτή Ηλιόπουλου - ΦΩΤΟ NEWSIT
Περίπου 10 άτομα συγκεντρώθηκαν σε ένδειξη συμπαράστασης έξω από το σπίτι του βουλευτή Ηλιόπουλου – ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι οποίοι υπάκουσαν και πήγαν στη Ραφήνα για να συμπαρασταθούν. Καταχειροκρότησαν τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, όταν τον είδαν να βγαίνει από το σπίτι του για να κάνει δηλώσεις και αποδοκίμασαν και… στόλισαν την εισαγγελέα καθώς αποχωρούσε με γιουχαΐσματα και φωνάζοντας «αίσχος» και… «κότες».

Το σπίτι του βουλευτή Ηλιόπουλου - ΦΩΤΟ NEWSIT
Το σπίτι του βουλευτή Ηλιόπουλου – ΦΩΤΟ NEWSIT

 

Ηλιόπουλος: Παράνομη εισβολή

Αφού καταχειροκροτήθηκε και χαιρέτισε τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε για παράνομη εισβολή στο σπίτι του.

«Εγώ είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης. Έγινε μια παράνομη εισβολή και το μόνο που βρήκαν είναι η γυναίκα μου, η οποία είναι στο μήνα της και γεννάει σε 10 μέρες. Αν συμβεί οτιδήποτε, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποστήριξε πως οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι, πέταξαν έξω τη γυναίκα του.

Το ίδιο είπε κι εκείνη: «Χωρίς να προλάβω να ντυθώ καν, με πέταξαν έξω κι έφυγα».

«Μας τρομοκρατούν» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πρόσθεσε πως ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής αποτελούν στόχους τρομοκρατών, κατονομάζοντας μάλιστα και τη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Το σπίτι του βουλευτή Γερμενή στη Ραφήνα που ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική - ΦΩΤΟ NEWSIT
Το σπίτι του βουλευτή Γερμενή στη Ραφήνα που ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική – ΦΩΤΟ NEWSIT
Στο σπίτι του βουλευτή Ηλιόπουλου βρέθηκαν και οι βουλευτές Μίχος, Παναγιώταρος και Κασιδιάρης  ΦΩΤΟ NEWSIT
Στο σπίτι του βουλευτή Ηλιόπουλου βρέθηκαν και οι βουλευτές Μίχος, Παναγιώταρος και Κασιδιάρης ΦΩΤΟ NEWSIT
Κάλεσμα στη Βουλή – Κασιδιάρης: Θα τους απαντήσουμε

Από την πρώτη στιγμή στη Ραφήνα βρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Στην πρώτη του δήλωση κατήγγειλε πως η σύζυγος του Παναγιώτη Ηλιόπουλου υπέστη σοκ.

Στη συνέχεια, απηύθυνε κάλεσμα… εντός κι εκτός Βουλής στις 19:00 το απόγευμα. «Καλούμε τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής μέσα κι έξω από τη Βουλή. Πλέον θα δείξουμε την αντίδρασή μας γιατί αυτό το αίσχος, αυτή η κατάλυση του Πολιτεύματος πρέπει να σταματήσει. Αυτή η κυβέρνηση της προδοσίας πρέπει να πέσει».

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της καταφέρεται κατά της κυβέρνησης μιλώντας για καταπάτηση κάθε συνταγματικής νομιμότητας.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
Εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία διέταξε έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.
Δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν με τέτοια άθλια μέσα να μας τρομοκρατήσουν. Η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει εντός των ημερών, υπέστη σοκ και χωρίς κανένα σεβασμό η χούντα του μνημονίου την πέταξε έξω από την οικία της.
Ομοίως και ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη 2 ετών και ο Συναγωνιστής Μπούκουρας 3 ανήλικα παιδιά, το μικρότερο των οποίων 3 ετών, τα οποία αυτήν την στιγμή βιώνουν το χειρότερο κλίμα τρομοκρατίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: NewsIt.gr