Αθλητικά Παρασκήνια, 8 Δεκεμβρίου 2013

  • Βεργέτης: «Μας τιμούν τα λόγια του Μίτσελ»Βεργέτης: «Μας τιμούν τα λόγια του Μίτσελ»

    Δημήτρης Τομαράς – Στα πολύ καλά λόγια του Μίτσελ, στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα τρίπολης Στάικος Βεργέτης λέγοντας πως το πλάνο της ομάδας υποστηρίχθηκε από τους παίκτες.

  • Μίτσελ: «Η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε»Μίτσελ: «Η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε»

    Δημήτρης Τομαράς – Το εγκώμιο του Αστέρα έπλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού λέγοντας πως οι Αρκάδες ήτα ο καλύτερος αντίπαλος που είχαν αντιμετωπίσει οι “ερυθρόλευκοι” στο Καραϊσκάκης.

  • Σον και... νοκ άουτ η Ντόρτμουντ!  vid Σον και… νοκ άουτ η Ντόρτμουντ! (vid)

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Η Λεβερκούζεν θύμισε… Ντόρτμουντ και με γκολ του Σον (18′) πήρε τη νίκη 1-0 και έβγαλε… νοκ άουτ τους Βεστφαλούς, μένοντας στο -4 από την Μπάγερν.

  • Ανατροπή ξανά για Τότεναμ  vid Ανατροπή ξανά για Τότεναμ (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Για δεύτερη σερί αγωνιστική τα Σπιρούνια βρέθηκαν να γυρίζουν το ματς και να φτάνουν σε εκτός έδρας νίκη με το ίδιο σκορ (2-1 τη Σάντερλαντ).

  • «Τεσσάρα» η Ατλέτικο«Τεσσάρα» η Ατλέτικο

    – Περίπατο (0-4) με rotation έκανε η κάτοχος του τροπαίου Ατλέτικο στην έδρα της ταπεινής Σαντ Αντρέου. Ολα τα αποτελέσματα…

  • Δώνης: «Σημαντικό να το κατακτήσουμε»Δώνης: «Σημαντικό να το κατακτήσουμε»

    – Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό όπως ανέφερε και ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών πέτυχε το πρώτο του γκολ με το “τριφύλλι”.

  • United… THE END  vid United… THE END (vid)

    Γιώργος Καραμάνος – Φάντασμα του εαυτού της η Μάντσεστερ ηττήθηκε εντός 0-1 από τη Νιούκαστλ μετά από 41 χρόνια, αποχαιρέτησε τίτλο και ίσως και… σεντόνι.

  • Το προνόμιο της προσμονής του ΜουντιάλΤο προνόμιο της προσμονής του Μουντιάλ

    Αλέξης Σπυρόπουλος – Μετά την κλήρωση, ο Αλέξης Σπυρόπουλος βάζει σε ένα σημείωμα την χαρά του για την παρουσία της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και τις πρώτες σκέψεις που του γεννά η κλήρωση.

  • Βάις: «Έτοιμοι για το μεγάλο βήμα»Βάις: «Έτοιμοι για το μεγάλο βήμα»

    – Έτοιμος να προχωρήσει στο Champions League και να κάνει το μεγάλο βήμα είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Βλάντιμιρ Βάις.

  • Σκέψεις για «ενεργοποίηση» του Κάτσε!Σκέψεις για «ενεργοποίηση» του Κάτσε!

    – Δεύτερες σκέψεις φαίνεται ότι δημιουργούνται στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τον Έργκους Κάτσε και πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά, ώστε να ανεβάσει και την τιμή του.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/