Με τη μέθοδο της… συγγένειας έβγαζε άκοπο μεροκάματο

Έναν απίστευτο τρόπο για να παίρνει δανεικά και φυσικά αγύριστα φυσικά, είχε βρει ένας 41χρονος Χανιώτης, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος , από τον Αποκόρωνα, τα δύο τελευταία χρόνια -προφασιζόμενος οικονομικά προβλήματα- πήγαινε σε κατοίκους και καταστηματάρχες της Σούδας και έλεγε πως είναι αδελφός ενός 58χρονου επιχειρηματία της περιοχής.

Και επειδή ο 58χρονος είναι γνωστός για την εντιμότητά του, ο 41χρονος ζητούσε δανεικά, επικαλούμενος την φερεγγυότητα του… αδελφού του.

Όταν ο επιχειρηματίας, έκπληκτος άκουσε συντοπίτες του να του ζητούν πίσω τα δανεικά, απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σούδας.

Οι έρευνες των αστυνομικών κατέληξαν στο πρόσωπο του 41χρονου, ο οποίος τώρα πλέον έρχεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Η δικογραφία αφορά στην κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση και στην συκοφαντική δυσφήμιση, με θύματα επτά Χανιώτες, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι που πίστεψαν το παραμύθι της συγγένειας.

Πηγή: flashnews.gr