Πρωθυπουργός της Δανίας: Sexy, όμορφη και παντρεμένη- ΦΩΤΟ

Την αποκαλούν “πέτρα του σκανδάλου” με αφορμή το περιστατικό που έγινε στην κηδεία του Μαντέλα. Όμως το ίδιο ένοχοι με την πρωθυπουργό της Δανίας Χέλε Τόρνινγκ Σμίντ, για την selfie φωτογραφία και τα γελάκια στην κηδεία του νοτιοαφρικανού ηγέτη, είναι τόσο ο Μπαράκ Ομπάμα όσο και ο Ντέϊβιντ Κάμερον.

Κανείς επίσης δεν σκέφτηκε να πει ότι η ενόχληση της Μισέλ Ομπάμα δεν προέκυψε από το φλέρτ που πιθανόν να έκανε ο Ομπάμα στην Σμίντ αλλά γιατί δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι ήταν σε μια επιμνημόσυνη δέηση την οποία παρακολουθούσε όλος ο πλανήτης. Ποιά είναι όμως η πρωθυπουργός της Δανίας;

Η Χέλε Τόρνινγκ Σμίντ είναι σέξι. Γιατί όχι; Προσέχει το ντύσιμό της (την αποκαλούν ‘Gucci Helle’ στην χώρα της). Γιατί όχι;
Ξεχωρίζει! Και αυτό αρέσει σε κάθε γυναίκα!

Σκεφτείτε το ίδιο στιγμιότυπο στην κηδεία του Μαντέλα με την Μέρκελ να είναι στην θέση της Σμίντ…..

Η πρωθυπουργός της Δανίας, ρωτήθηκε κάποια στιγμή γιατί ντύνεται τόσο ακριβά και τόσο καλά και απάντησε: “Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ντυμένοι σκατά!”

Οταν επιβιβάστηκε σε στρατιωτικό αεροπλάνο για την Λιβύη φόρεσε στρατιωτικό μπουφάν αλλά δεν αποχωρίστηκε τις Gucci γόβες της και την κατακόκκινη Gucci τσάντα της. Τότε μια εφημερίδα της χώρας της έγραψε: “Η Χέλε πήρε την τσάντα της στον πόλεμο”.

Η Χέλε Τόρνινγκ Σμίντ έγινε η πρώτη πρωθυπουργός της Δανίας στις 3 Οκτωβρίου 2011

Η Χέλε Τόρνινγκ Σμίντ εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την εξωτερική της εμφάνιση στις προηγούμενες εκλογές. Η λέξη που χρησιμοποιήθηκε πιο πολύ δίπλα από το όνομά της στο Google κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ήταν “Γυμνή”.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί βέβαια αν οι επίδοξοι ψηφοφόροι της περίμεναν να βρουν γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο ή αν ήλπιζαν να βρούν…

Μια όμορφη γυναίκα και τόσο εντυπωσιακή όσο η Χέλε Θόρινγκ Σμίντ δεν γίνεται να μην έχει κάνει botox (ακόμα κι αν δεν έχει κάνει στ’ αλήθεια).

Σαν σενάριο τηλεοπτικής σειράς

Η καριέρα της μοιάζει σαν να είναι σενάριο της δημοφιλούς πολιτικής σειράς Borgen. Πολλές φορές η ίδια συγκρίνει τον εαυτό της με την πρωταγωνίστρια της σειράς.

Σκάνδαλα και κουτσομπολιά για την προσωπική της ζωή, αποτελούν την καθημερινότητά της.

Είναι παντρεμένη με τον Στίβεν Κίνοκ, γιο του βρετανού πρώην ηγέτη των Εργατικών Νιλ Κίνοκ.

Δεν ζουν την συμβατική ζωή που ζει ένα παντρεμένο ζευγάρι. Εκείνος είναι Διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και ζει στο Νταβός της Ελβετίας και περνά περίπου 33 σαββατοκύριακα στην Δανία…

Σύμφωνα με τη νομοθεσία στη Δανία, το γεγονός ότι δεν είναι μόνιμος κάτοικος Δανίας, ωφελεί την σύζυγό του η οποία έχει φοροαπαλλαγή περίπου 50.000 από τα δάνεια για το σπίτι τους στην Κοπενχάγη.

Ο γάμος τους έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της χώρας και πολλές είναι οι φορές που υπάρχουν υπονοούμενα για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του συζύγου της πρωθυπουργού της Δανίας.

Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε. “Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι τόσο κακόγουστο. Είναι πολύ δυσάρεστο να ακούω ανθρώπους να μιλούν για μας κατ΄αυτό τον τρόπο”, είπε.

Πως όμως κυκλοφόρησαν αυτές οι φήμες; Πρώτον το γεγονός ότι δεν ζουν μαζί. Όμως ήταν και κάτι άλλο. Ο λογιστής του ζευγαριού για να δικαιολογήσει απλήρωτους φόρους είπε στους εφοριακούς ότι ο πελάτης του είναι bisexual ή gay για να εξηγήσει γιατί μένει τόσο λίγο χρόνο στη Δανία…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

ΠΗΓΗ: NewsIt.gr

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ REUTERS