Αθλητικά Παρασκήνια, 18 Δεκεμβρίου 2013

  • Με κόσμο στην Λιβαδειά ο ΠαναθηναϊκόςΜε κόσμο στην Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός

    Φώτης Καρακούσης – Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί κόντρα στον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου ματς.

  • Εκτός αποστολής με Λεβαδειακό ο ΣίλντενφελντΕκτός αποστολής με Λεβαδειακό ο Σίλντενφελντ

    Φώτης Καρακούσης – Μια ακόμα απουσία προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ υπέστη τράβηγμα και έμεινε εκτός αποστολής.

  • Ο Μαραντόνα ψηφίζει ΡονάλντοΟ Μαραντόνα ψηφίζει Ρονάλντο

    – Υπέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο τάχθηκε αναπάντεχα ο Ντιέγκο Μαραντόνα, υποστηρίζοντας ότι ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να είναι ο φετινός νικητής της “Χρυσής Μπάλας”.

  • To ΠΑΝ.ΚΙ αντιδρά για τη ΛεωφόροTo ΠΑΝ.ΚΙ αντιδρά για τη Λεωφόρο

    – Το Παναθηναϊκό Κίνημα απάντησε στο νέο ρυθμιστικό σχέδιο του ΟΡΣΑ, τονίζοντας ότι περιμένει αντιδράσεις και κάνει λόγο για “κρατικό φορέα διαπλοκής”!

  • Παρελθόν ο Κουίνσι από τον Παναθηναϊκό! Παρελθόν ο Κουίνσι από τον Παναθηναϊκό!

    – Ο Παναθηναϊκός βρήκε τη “χρυσή τομή” και ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει με την ομάδα!

  • Ο καυγάς Κατσουράνη στη ΜπενφίκαΟ καυγάς Κατσουράνη στη Μπενφίκα

    – Μπορεί τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα να αργούν ακόμα, αλλά τις δύο ομάδες τις ενώνουν πολλά. Ένα από αυτά είναι και η παρουσία του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν… όχι και τόσο αγαπημένο πρώην συμπαίκτη του.

  • Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε!  vids Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε! (vids)

    Λευτέρης Ντανοβασίλης – Ο Λευτέρης Ντανοβασίλης γράφει για την επιστροφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου, τη συζήτηση για την διαιτησία και την 16η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

  • Πλατανιάς, ο πρωταθλητής του fair play!Πλατανιάς, ο πρωταθλητής του fair play!

    Γιάννης Σερέτης – Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για την έκπληξη της σεζόν. Για τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος πλην Ολυμπιακού, η οποία δεν έχει υποπέσει σε πέναλτι και ταυτόχρονα τερματίζει πάντα στους αγώνες με 11 παίκτες.

  • Μανωλάς: «Είμαστε πολύ μπροστά στην Ελλάδα»Μανωλάς: «Είμαστε πολύ μπροστά στην Ελλάδα»

    – Την ικανοποίησή του για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς, τονίζοντας πως η ομάδα του βρίσκεται πολύ μπροστά από κάθε άλλον αντίπαλο.

  • Μπλέξιμο στα στημένα για Γκατούζο!Μπλέξιμο στα στημένα για Γκατούζο!

    Θάνος Σαρρής – Οι ιταλικές αρχές ερευνούν τις δραστηριότητες του Τζενάρο Γκατούζο, για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκεται σε σκάνδαλο στημένων παιχνιδιών!

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε