Αθλητικά Παρασκήνια, 23 Δεκεμβρίου 2013

  • Δώνης: «Κοιτάμε πάντα την κορυφή»Δώνης: «Κοιτάμε πάντα την κορυφή»

    Νίκος Αθανασίου – Ικανοποιημένος με τη νίκη και την ανατροπή εμφανίστηκε ο Χρήστος Δώνης τονίζοντας πως στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν πάντα την κορυφή.

  • Αμπέιντ: «Θέλουμε να φτάσουμε μακριά»Αμπέιντ: «Θέλουμε να φτάσουμε μακριά»

    Νίκος Αθανασίου – Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης Μαχντί Αμπέιντ δεν έκρυψε την χαρά του για τα δύο σημερινά γκολ και τόνισε πως όλοι στο “τριφύλλι” θέλουν να φτάσουν μακριά…

  • Βονόρτας: «Να γίνει βασικό μας όπλο τα στημένα»Βονόρτας: «Να γίνει βασικό μας όπλο τα στημένα»

    Νίκος Αθανασίου – Στο ότι τα στημένα μπορούν να γίνουν το… όπλο του Παναθηναϊκού τόνισε ο Γιάννης Βονόρτας, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος πως στον δεύτερο γύρο η ομάδα θα έχει καλύτερη εικόνα.

  • Αήττητος ο Ατρόμητος στην έδρα τουΑήττητος ο Ατρόμητος στην έδρα του

    Μάκης Σταθάτος – Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε αήττητος τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το εντός έδρας σερί του.

  • Προανήγγειλε αποχώρηση ο Ντε Βινσέντι!Προανήγγειλε αποχώρηση ο Ντε Βινσέντι!

    – Την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιανουάριο προανήγγειλε ο Τόμας Ντε Βινσέντι γράφοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως το ματς με τον Άρη θα είναι το τελευταίο με αυτή τη φανέλα.

  • Γύρος ήταν και πάει…Γύρος ήταν και πάει…

    Μαριάννα Αξιοπούλου – Η Super League ρίχνει αυλαία… Έστω και προσωρινά, αφού η 17η αγωνιστική έρχεται για να σημάνει το τέλος του πρώτου γύρου. ΟΦΗ-Παναιτωλικός, Ατρόμητος-Πανθρακικός και Απόλλων-Ολυμπιακός τα σημερινά ματς.

  • Λεωφόρος 22.000 θέσεων με σουίτες!Λεωφόρος 22.000 θέσεων με σουίτες!

    Νίκος Αθανασίου – Εργασίες από το καλοκαίρι προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα της Λεωφόρου σε 22.000 (θα υπάρξουν και σουίτες), προανήγγειλε ο Γιάννης Αλαφούζος. Δεν άφησε χρέη αλλά 18.000.000 στα ταμεία η προεδρία του Νικόλα Πατέρα όπως αναφέρθηκε στην Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

  • Ο Τάσος Δώνης, η Γιουβέντους και ο ΠογκμπάΟ Τάσος Δώνης, η Γιουβέντους και ο Πογκμπά

    – Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους Τάσος Δώνης μιλάει για όλα. Για την ομάδα του, τη ζωή στην Ιταλία, τον πατέρα του, τον αδερφό του αλλά και τα όνειρα που έχει για το μέλλον του.

  • Διάψευση Λάτσιο για ΣαμαράΔιάψευση Λάτσιο για Σαμαρά

    – Δημοσιεύματα στον βρετανικό τύπο ήθελαν τον Γιώργο Σαμαρά ν’ αποτελεί στόχο της Λάτσιο, αλλά η ιταλική ομάδα τα διαψεύδουν όλα.

  • Τα... προσωπικά δεδομένα του Χρήστου Δώνη!Τα… προσωπικά δεδομένα του Χρήστου Δώνη!

    – Ο Χρήστος Δώνης φιλοξενείται στα “Προσωπικά Δεδομένα”του match programme του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Ξάνθη και μίλησε για τη ζωή του έξω από το γήπεδο.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/